vrijdag 24 februari 2017

Roos Sjabloon A6


Wat zijn de sjablonen van de Te Gekke Krijtjes toch leuk. Ik ben aan de slag gegaan met het tweede bloemensjabloon en heb daar een simpel kaartje mee gemaakt.

Helaas had ik niet door dat ik net naast de camera aan het werk ben, maar je ziet wel het mooie resultaat. Dus vergeef me als sommige stappen niet duidelijk in beeld zijn.

Naast dat ik graag met de sjablonen werk, is Petra Raams ook een grote fan van de sjablonen. Op haar blog vindt je menig voorbeeld gemaakt met de sjablonen in combinatie met de Te Gekke Krijtjes aangevuld met potloden waarmee zij ook prachtige voorbeelden maakt. Dus hop ook eens over naar haar blog om te kijken naar haar voorbeelden. petra-loves-paper

Ik wil proberen om elke week met een sjabloon een voorbeeldje te maken zodat er straks een hele bibliotheek aan filmpjes is met de sjablonen. Voorlopig heb ik nog wel wat op te nemen want ik kan al verklappen dat achter de schermen Inge, Petra en weer druk bezig zijn om nieuwe sjablonen te ontwerpen.

Even een kleine tip voor de kerstkaartenmaaksters onder ons. De komende maanden staan de Te Gekke Krijtjes weer op diverse beurzen. Op de beurzen gaan de kerstsjablonen heel hard, dus wil je voor de kerst met de sjablonen van Te Gek werken, bestel ze nu dan al anders kan je wel eens mis grijpen.  

Natuurlijk ga ik de komende weken ook de kerstsjablonen een voor een laten zien, maar eerst komen nog de vakantiesjablonen.

Fijn weekend allemaal.
Knuffff Sannie

4 opmerkingen:

Dora zei

Mooie filmpje en een mooie kaart gemaakt.

Barbara zei

Gaaf! Staan jullie weer op de creabeurs in april in rijswijk?

Myriam zei

Leuke video en wat een handige tip om via een pons zo'n 'vlaggenuiteinde' te krijgen!

Anoniem zei

Hallo Barbara. Nee helaas is er dan ook een beurs in Nijkerk, de Art Specially en daar zijn we aanwezig. Groetjes Inge
Op de website www.tegek.nu kun je aan de rechts onderin de beurzen zien waar we ons op ingeschreven hebben.