vrijdag 6 juli 2012

2 Augustus Blog Candy

Heeejjj Allemaal,

Een tijdje geleden ben ik gevraagd om kaarten te maken voor het tijdschrift Creatief met Kaarten en wel voor de Herfsteditie, natuurlijk met de Te Gekke Krijtjes.
De dame waar de kaarten heen gezonden moesten worden was heel erg enthousiast, en ik kreeg te horen dat de herfsteditie waar mijn kaarten in staan 2 Augustus 2012 uit komt.
Zomeruitgave 2012
Ik moet zeggen dat ik super trots ben dat mijn huiselijk gefreubel in een tijdschrift, waarvan ik vindt dat het toch wel bij de wat betere hoort, gepubliceerd wordt.
En om dit te vieren en jullie een beetje mee te laten delen in de feestvreugde wil ik een cadeau weg gaan geven, in blog land een “Candy” genoemd.
Op mijn kaarten die gepubliceerd worden heb ik gebruikt gemaakt van 1 stempelsheet, nl die van Fiskars ‘Forever Friends”.
Ik wil zo’n zelfde sheet gaan verloten aan mijn volgers.

Wat moet je er voor doen, nou eigenlijk niet veel, alleen volger worden/zijn van mijn blog, en een reactie achterlaten op dit bericht.
Op 2 Augustus om 20:00 zal ik jullie allemaal in een grote kom doen en uit deze kom zal ik een naam/nummer trekken.
 De teller staat nu op 25 volgers, maar dat kunnen er nog veel meer worden, zeker omdat ik zie dat sommige berichten heel, heel veel keer bekeken worden.
Ik hoop dat jullie dit kleine feestje met mij mee willen vieren, en ik ben zeer benieuwd wie ik allemaal op mijn blog mag begroeten de komende weken.


Ik zal nog een leuk nieuwtje vertellen…….ik mag voor het kerstnummer ook kaarten maken. Dus je raad het al…..buiten 23 graden en ik zit hier binnen kerstkaarten te verzinnen hihihihihihi ik moet ze voor September in gestuurd hebben dus ik heb nog wel even de tijd oeffffff.

Voor iedereen een fijn weekend.

14 opmerkingen:

Karla zei

Hoi Sannie

Gefeliciteerd, hartstikke leuk dat je kaarten geplaatst worden in Creatief met Kaarten.
Ik wil dit feestje wel met je vieren.
Ik ben volger geworden, je Blog stond al wel in mijn lijst.
Fijn weekend.

Groetjes Karla

De Rommelpot zei

Hoi Sannie,

Ik ben volger geworden en wil je feliciteren met dit leuke nieuws.
Ik wacht met spanning op de Creatief met kaarten.
Ben heel erg benieuwd naar je leuke creaties met krijtjes.
Ben zelf winnaar van te gekke krijtjes geworden deze week.
Leuke nieuwe mettalic krijtjes.

Sannie zei

Hoi Karla en Rommelpot, leuk dat jullie ook volger geworden zijn, welkom en ik heb jullie toegevoegd aan de verlotingslijst ;-)
groetjes sannie

Miranda zei

hoi sannie,

gefeliciteerd met je publicaties en je demo's. goed hoor!!!
altijd gedacht dat ik al volger was, maar blijkbar toch niet, maar nu dus echt wel :-D
ga lekker zo door en geniet ervan!!!

groetjes miranda

Engelchen zei

Hoi Sannie.

Het eerste berihtje is verdwenen dus nog een keer. Sorry als het er nu twee keer komt te staan.
Ten eerste gefeliciteerd met je successen met de Te gekke krijtjes. Super :)En ik wens je heel veel succes met de beursen en verder ontwerpen van alles.
Groetjes Geesje

Enny zei

Wow Sannie, proficiat met je kaarten in "Creatief" ! Wat een werk met al die beurzen, maar zo tof !! Ik probeer zeker op één van de beurzen langs te komen ! Ik ben ook volger geworden, de stempels zijn prachtig !! Groetjes Enny

Anoniem zei

Gefelicteerd met je publicatie! Ik ben wel benieuwd om je creaties in het magazine te zien. Ik ben volger geworden en ik doe graag mee met je verloting. Ik heb zelf twee van die fiskars stempellappen en ik gebruik die heel erg graag.

Creaine zei

Wat goed allemaal Sandra!!! leuk joh!!!
ik ben benieuwd.
groetjes Ine

Torreke zei

Hey Sannie,leuk nieuws! Ik probeer je ook eens op te zoeken op een beurs hier in Vlaanderen! Geniet van je vakantie!
Groetjes, Linda

Torreke zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
laure's page zei

Sannie,
Leuk omnog iets van je te horen, en blijkbaar heb je het heel druk, maar leuk dat je daar mag aan mee doen. Tot hoors !
Laurette

laure's page zei

Sannie,

Heel leuk voor jou dat je mag deelnemen aan dit tijdschrift !
Succes en groetjes

laurette

Annelies zei

Hoi Sannie, heel erg leuk dat je werk gepubliceerd wordt! Ik ken het tijdschrift niet, maar dit is de perfecte reden om het te ontdekken! Ben heel benieuwd naar je kaarten! Groetjes, Annelies

Sannie zei

Heeejjj allemaal. ik zit hier lekker op mijn vakantieadres in winterswijk al jullie reacties te lezen. morgen is dan de dag dat het tijdschrift in de winkels ligt. ik ben erg benieuwd hoe het artikel er uit ziet en hoe de kaarten gefotografeerd zijn. Maar vooral hoe jullie het vinden. de envelop voor de winnaar ligt al klaar dus ik ben erg benieuwd naar wie het gaat worden. voor iedereen een fijne dag en tot morgen. knuffff sannie