maandag 5 augustus 2013

StempelAtelier

Heeejjj Allemaal,

Vandaag de tweede winkel.

In het hartje van Dord
recht zit de stempelwinkel het StempelAtelier wat gerund wordt door Michel en Heidi.
Deze twee creatieve bijtjes runnen deze winkel vanuit huis en wat hun zo uniek maakt is dat ze hun stempels zelf persen en maken.

Ze werken met twee soorten rubber, het ene is rood rubber , waarmee ze echt geperste rubberen stempels van maken ( zonder hout) en ze werken met grijs rubber waarmee ze elke tekst/afbeelding kunnen maken die jij wilt door middel van laseren.

Michel is echt de creatieve techniek man, die de stempels beneden in een aparte ruimte maakt, naast zijn eigen werk, doet hij dit met veel liefde en enthousiastme.

Heidi maakt vervolgens de mooiste kaarten en projecten met de stempels en inspireert altijd om net een andere twist te geven aan je project.
Ook schildert zij graag, en ik heb een aantal van haar schilderijen mogen zien en ook die zijn super gaaf.

Heel veel van hun stempels zijn nederlandse teksten en ook als je op zoek bent naar nederlandse christelijke stempels, kan je bij hun terecht.

In augustus komen er weer kaarten van mij in de Creatief met Kaarten. De opdracht was om rouwkaarten te maken, en ik wilde ( geinspireerd door Heidi) ook hier een andere twist aan geven dan de "normale" saaie kaart. soms is er gewoon veel meer wat je wil overbrengen dan het standaard gecondoleerd.
Op deze kaarten heb ik stempels gebruikt van het StempelAtelier. Die hun speciaal voor mij in engels hebben laten omzetten omdat dit gevraagd werd door het blad.

Ik heb meerdere stempellappen van hun in mijn bezit en ben heel tevreden over de kwaliteit, de service en ook hier weer hun enthousiastme.

Heb je nou altijd al eens een stempel willen hebben die jijzelf bedacht heb, of heb je een tekst die je graag als stempel zou willen zien. b.v. een mooi kort gedichtje, of een woordje wat iemand gebruikt als stopwoordje..
Alles kunnen ze maken voor je. Hoe cool is het b.v als je een stempel kan laten maken met het stopwoordje "Jammer Joh" wat bijvoorbeeld bij mij op het werk op de afdeling nu als stopwoordje wordt gebruikt bij alles wat niet lekker loopt...... Jammer Joh. En je kan dit op je kaarten verwerken. ........ of "te gek", of "Super vet gaaf"....je kan het zo gek niet verzinnen of ze kunnen er een stempel van maken.
Dus ik zeg..... ga gauw kijken op : StempelAtelier. ik weet zeker dat er stempels bijzitten die ook net in jou straatje zijn.

Fijne dag en knufffff

1 opmerking:

Cora zei

Jij weet wel bij welke winkels jij je spullen haalt.
Wat is dit een leuke winkel zeg.
Ik heb eerst maar eens zuigen kwijlen, en toen maar een bestelling geplaats.
Bedankt voor de tip nog.....