dinsdag 2 februari 2016

Bird Song de laatste

Dit is alweer de laatste kaart gemaakt met het product van de maand januari: de Hobby Art stempel set "Bird Song".

De dames van Te Gek hebben er nog 1 op voorraad dus wie deze wil moet snel zijn met bestellen via http://www.mijnwebwinkel.nl/…/hobby-art-clear-stamps-bird-…/.
De set "Coastal Wildlife" is uitverkocht!

Week 4: Vogelkaart met veer. ...

Door één van de vogeltjes van de set apart te gebruiken wordt het vogeltje enorm krachtig. De focus van deze kaart is echt het eenzame vogeltje. De achtergrond is gekleurd met de Te Gekke Krijtjes en een tissue door met de tissue van links naar rechts te wrijven. Hierdoor krijg je een streperige achtergrond en blijft het geheel wat transparanter. Alleen het groen onder de vogel is wat dikker aangezet met wat bruin erdoorheen, zodat het vogeltje een stevige basis heeft om op te staan. Zou je het groen ook transparant laten dan krijg je een meer zwevende vogel en dat is niet mooi. Het veertje naast de vogel geeft net dat stukje extra waardoor het lijkt alsof hij zojuist een veertje uitgeschud heeft. De vogels op de achtergrond zijn getekend met een zwarte fineliner.


Volgende week weer een nieuw product van de maand. Welke dat is hou ik nog even geheim!

2 opmerkingen:

Petra Raams zei

hij ziet er weer ontzettend leuk uit! En het veertje dat is weer echt het Sannie-sausje!

Enny zei

Ook weer een prachtige kaart Sannie ! Ik heb gelukkig de Coastal set kunnen bemachtigen, nu nog kaartjes bedenken, natuurlijk een beetje anders dan die van jou ! :) Groetjes, Enny