vrijdag 24 juni 2016

sorry

Hoi allemaal,

Ik zag net dat het wel heel lang geleden is dat ik wat gepost heb op mijn blogje, dat spijt me verschrikkelijk.
Ik heb het thuis erg druk op dit moment. Naast de kids ( 3 van mezelf en 3 bonuskids), het huishouden, en mijn relatie werk ik ook nog 3 dagen in Kampen. Dit vraagt best wel veel van mij omdat ik om half 7 de deur uit ga en pas na zeven uur 's avonds weer thuis komt.
Je kan je voorstellen dat ik dan uitgeteld op de bank plof.
En op de andere dagen ben ik vaak ook nog bezig met artikelen schrijven voor Het Hobbyjournaal, de Hobbyzine Plus, of ben ik patronen aan het uitdenken voor kaarten die later in hobbyboeken komen te staan....of daar weer voorbeelden voor aan het maken.
Zo liggen er nu nog 2 opdrachten te wachten, 1 voor een artikel in Het Hobbyjournaal ( 2 kaarten) en 1 opdracht om voorbeelddoosjes te maken voor de Box Cards 4 die ook binnenkort uitkomt.
Ik geniet erg van al mijn bezigheden, maar net als vele om mij heen, kom ik tijd te kort.
En dan schieten er dit soort dingen zoals mijn blog bijhouden bij in.

Maar goed, vandaag heb ik mezelf een Te Gek dagje beloofd, dus even bezig zijn met alles wat daarmee te maken heeft.
Ook ben ik bezig om de nieuwe mogelijkheid te onderzoeken van Facebook live. Dan kan ik filmpjes maken en die ter plekke delen met jullie via Facebook.
Dat zou wel enorm schelen wat betreft de hoeveelheid tijd die erin gaat zitten om filmpjes te maken, met sommige ben ik nu vaak 2 tot 3 dagen bezig met voorbereiden, opnemen, editen, converteren, etc.
dus als dat een stuk sneller zou kunnen dan zal dat heel veel schelen.
Tip daarover zijn altijd welkom.

Ook wil ik nog een keer met jullie delen dat er een facebookgroep is van Sannielovestostamp.
Dit omdat ik veel vriendschapsverzoeken krijg op mijn privé pagina. En hoe super gaaf ik jullie allemaal vindt, dit stukje hou ik het liefst prive.
Op de facebookgroep van sannielovestostamp plaats ik niet alleen voorbeelden maar kunnen alle leden van de groep dit doen, zo kunnen we leren van elkaar.

Ook is er een pagina van Sannie.TV. hier vindt je informatie en inspiratie over alle soorten kaarttechnieken.
Ook op de webpagina van Sannie.TV loop ik wat achter, maar daar hoop ik ook de komende weken een inhaalslag te kunnen maken.
Zow, nu zijn jullie weer een beetje up to date met hetgene waar ik mee bezig ben.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag en tot snel.
Knufff Sannie

Geen opmerkingen: