maandag 26 maart 2012

Taartrondjes

De krijtjes doen het ook ontzettend leuk op taartrondjes, ik adviseer om de taartrondjes na het kleuren niet te gebruiken voor etenswaren, Maar ze staan geweldig op een scrapbookpagina, een kadodoosje, of een in een mandje gevuld met thee zakjes.

Sommige taartrondjes zijn van papier en zijn wat ruwer , andere hebben een heel glad oppervlakte, deze hebben een soort coating om vlekken tegen te gaan, de eerste werken het makkelijkste, maar mocht je de tweede soort in huis hebben dan is dat ook geen probleem.
Wrijf dan voor het kleuren het taartrondje in met geurloze terpentine en een tissue. dan neemt het taartrondje de kleur makkelijker op.

Ik heb van binnen naar buiten gewerkt, en ben begonnen met de lichtste kleur op te zetten, daarna het kantrandje met een tint donkerder, en de buitenste rand met een nog donkere kleur, dit randje heb ik met de punt van het krijtje gekleurd.
Wat plaksteentjes en een mooie tekststempel maken het taartrondje af.

2 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Erg vrolijk en heel leuk Sannie. Heb even je blog doorlopen en je maakt prachtige dingen en leuke beschrijvingen van nieuwe ideeen.
Kom zeker terug. groetjes Marja

Sannie zei

Dank je wel Marja voor je leuke reactie, vindt ik leuk om te lezen. groetjes sannie