donderdag 12 april 2012

uitdaging gewonnen

Eerder op mijn blog schreef ik al eens over Ine Swinkels en haar "groep" bij Yahoo. voor diegene die dit bericht nog niet gezien hebben zal ik een korte uitleg geven.
Bij Yahoo groups kan je je aanmelden bij diverse mailinglijsten. over alle hobby's, sporten etc. je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een maillijst ervoor.
Zo zijn er ook vele voor het kaartjes maken. je bent aangesloten bij een van deze groepen en dan kan je een mailtje sturen naar yahoo, yahoo copieert dit mailtje en stuur het vervolgends naar alle mensen die lid zijn van die specifieke groep. zo krijg je een heel leuk contact met mensen die je eigenlijk in het echte leven niet kent.
Ine Swinkels beheert ook zo een groep, en ik ben daar al heel wat jaartjes lid van. er worden uitdagingen gehouden, swaps ( ruilen van kaarten), bingo, verjaardagslijst en nog veel meer leuke activiteiten.
Zo ook een keer in het jaar een ontmoetingsdag. en heb ik in de loop van de jaren veel dames leren kennen die ook net zo bevlogen zijn als dat ik ben met kaartjes maken.
Het is echt leuk om je passie op deze manier te kunnen delen met elkaar. in de zijbalk van blogs die ik volg vindt je een link naar haar blog ( creaine) en vanaf daar kan je verder surfen naar de groep waarvan zij beheerder is.

Vorige week was er een uitdaging, je moest een paaskaart maken en daar een foto van doorsturen naar Ine. Na de sluitingsdatum konden de dames van de groep gaan stemmen, niet wetende welke kaart van wie is.
En deze keer heeft mijn kaart gewonnen, ik voel me echt vereerd, en ben er super blij mee. het geeft toch een beetje waardering voor je werk.
Hier is het kaartje waarmee ik gewonnen heb.
 De achtergrond is gemaakt met krijtjes, het lint is ook gekleurd met de krijtjes, en de bloemen ook, de afbeelding is ingekleurd met copics, alhoewel je dat ook met krijtjes kunt doen, heb ik er voor gekozen om deze keer toch de copics te gebruiken.
En de eitjes.......die zijn helaas al op ;-)

1 opmerking:

Thea zei

leuk hoor gefeliciteed