maandag 2 april 2012

weekendje weg

Heeejjj allemaal,
Ik ben net terug van een weekendje weg, twee keer per jaar sluiten ik en 7 andere dames zichzelf op in een boerderij in winterswijk en gaan dan het hele weekend kaartjes maken.
zo ook dus afgelopen weekend.
Ik moet zeggen dat het echt heerlijk is om een heel weekend met je hobby bezig te zijn, en omringt door andere dames die ook de mooiste kaart creaties te voorschijn toveren werkt erg inspirerend.
Ik kan de kaarten die ik gemaakt heb nog niet laten zien, maar kan wel zeggen dat ze stuk voor stuk weer erg mooi zijn, en met krijtjes natuurlijk. waar ik in het verleden inkt voor gebruikte pak ik nu lekker makkelijk de krijtjes voor, minder vieze handen en het kost veel minder dan 20 kleuren kwalitatief goede inkt.
wat ik wel wil laten zien en waar ik ook best trots op ben is mijn doos voor tissue's het is zeg maar een hoes die je over de tissue's kan schuiven van de C1000. en ook al was het best een werkje om al die bloemetjes op te plakken, hij is wel erg mooi geworden.
Ik wil komende week wat kaarten maken en daar ook stap voor stap werkbeschrijvingen bij gaan zetten, je snapt dat dit veel werk is, en ik ben er nog niet zeker van hoe is dat in het vat ga gieten, maar ik wil eens kijken hoe ik dat zo makkelijk mogenlijk op de site kan zetten.
Dus kom regelmatig terug, er komen veel leuke nieuwe kaarten en werkstukken op mijn blog te staan. met en ook zonder krijtjes......alhoewel ik toch steeds weer naar de krijtjes grijp......oeeffff ik ben denk ik krijtjes verslaafd.......zouden er al praatgroepen voor zijn? lol.

3 opmerkingen:

Sarina zei

Wat een schitterende tissue doos.Echt heel mooi gemaakt.

groetjes
Sarina

Sannie zei

Dank je wel Sarina. het was best wel een klus, maar dan heb je ook wat hihihihi.
groetjes sannie

Unknown zei

Super! Wou dat ik ook eens op zo'n weekendje kon ;D