dinsdag 22 januari 2013

Nieuw Filmpje

Heeejjj allemaal,

Gisteren ben ik druk bezig geweest om de laatste hand te leggen aan een filmpje van mijn favoriete stands op de Krea Doe. Ik laat jullie hier een aantal stands zien die ik leuk vind of waar ik mijn materiaal vandaan haal.
Eerlijk is eerlijk ...er hoort nog een stand bij in het filmpje....maar je zal net zien.....mijn batterij was op van mijn camera, en ik had dus maar een half stukje daarvan.. Ik zal die stand binnenkort op een andere beurs opnieuw filmen, en die alsnog met jullie delen.
Ik hoop dat jullie het filmpje leuk vinden. ik ga morgen beginnen aan het volgende filmpje, en dat wordt weer een techniekuitleg filmpje.
Fijne dag allemaal.

3 opmerkingen:

droog droger droogst zei

Leuk filmpje. Je krijgt een aardige indruk van de kraampjes. En bedankt voor de sites die je hebt laten zien. Ik ga gelijk ff kijken.
Groetjes, Trees

Anette zei

Sannie!!! Leuk stiekem filmpje heb je gemaakt. Ha, ha, ik zag mezelf nog voorbij komen. Onze eerste beurs is pas in maart, dus we hebben nog even rust.

Joke Brandt zei

Leuk om dit te zien. Ga ook meteen een kijkje nemen op hun sites. Voor mij is het zeker een pluspunt dat je dit laat zien omdat we in België (kempen) echt héél moeilijk leuke hobbyartikelen vinden. Grtjs