vrijdag 5 september 2014

Hobbyjournaal 114

Heeeejjj allemaal,

Vandaag heb ik voor jullie weer wat leuks.
In het hobbyjournaal staan wederom kaarten van mijn hand.
Deze keer met het thema "Welkom Thuis", dit naar aanleiding van de vliegramp van MH17.
Heel veel mensen hebben het geluk dat ze op vakantie kunnen gaan, maar niet alle mensen hebben het geluk dat ze heelhuids terug komen..... zoals de mensen die omgekomen zijn bij de vliegramp van MH17.
Vroeger toen er nog geen facebook, internet en mobiele telefoon bestond, was op vakantie gaan een hele happening...... en als je thuiskwam stond er altijd wel een bloemetje op tafel van de buren of een leuk kaartje van de familie in de bus die je welkom thuis heette......Tegenwoordig gaat alles sneller, vlugger en makkelijker, vanaf je vakantie app je de vrienden even af, je laat je foto's op facebook zien en op internet kan de hele familie je vluchtplan volgen vanaf huis naar je vakantieadres en andersom. je bent niet meer weken weg en onbereikbaar, maar door de digitale snelweg ver weg, maar toch heel dichtbij. Hierdoor zijn sommige leuke gestes naar de achtergrond zijn verdwenen, zoals een leuk kaartje bij thuiskomst.
Ik wilde dit toch weer nieuw leven inblazen omdat het toch bijzonder is dat mensen weer veilig thuiskomen. Dus vandaar deze kaarten.
Ik heb hiervoor de achtergrond landschaps techniek gebruikt.
Natuurlijk heb ik er ook een filmpje van dus ga er lekker voor zitten, tis een extra lange deze keer.
Veel plezier met deze kaarten, ik ga gauw de laatste hand leggen aan het volgende artikel.
knufffffffHet filmpje:

3 opmerkingen:

Joke B zei

Idd leuk om dat nieuw leven in te blazen door middel van kaartjes terug boven te halen voor zulke momenten. En dan nog één zelfgemaakte. Wordt meer gewaardeerd ook hé. Ga meteen je filmpje bekijken. Vele grtjs joke

Theresia zei

Leuk filmpje en prachtige kaartjes. Daar zit behoorlijk wat tijd in. Lekker creatief bezig geweest.
Knuff, Trees

Els zei

Erg leuke kaart laat ons weer zien. Leuke film ook. Ik moet nodig weer eens aan de slag met deze super krijtjes.
Groetjes, Els