maandag 8 september 2014

Weer een workshop online geplaatst

Heeejjj Allemaal,

Vandaag heb ik weer een workshop online geplaatst.
Deze keer de vernieuwde herfstblad, zo kan je zien wat je gedaan heb op de beurs als je deze workshop gevolg heb en kan je als je geen tijd gehad heb om na de beurs te komen, toch deze workshop thuis doen.

Verder heb ik al een aardige stapel met enveloppen liggen thuis voor mijn verjaardag en zelfs een doosje, Monique Peute is helemaal los gegaan en heeft een kaart gemaakt die niet in een envelop paste maar echt in een doosje moest. Ik ben zoooooo benieuwd.
Omdat jullie allemaal zo je best gedaan hebben op de kaartjes heb ik bedacht dat ik speciaal voor jullie een workshop ga maken die ik meestuur met de kaart die je van mij krijgt in November.
Deze workshop is speciaal voor jullie en zal niet op de site verschijnen en ook niet op de beurzen te zien zijn. Dus ik trakteer jullie op een speciaal workshopje.

Voor diegene die voor het eerst op mijn blog zijn, en geen idee hebben waar dit over gaat: Ik ben 23 september jarig, en aangezien ik eind september ga verhuizen begrijpen jullie wel dat mijn huis op mijn verjaardag al nagenoeg ingepakt is. En er weinig feestelijkheid is. Ik heb aan alle bloglezers gevraagd of ze mij een kaart willen sturen voor mijn verjaardag of verhuizing en ik beloof dan dat iedereen van mij in November een kaart gaat terug krijgen. Maar wat de inzenders tot op vandaag niet wisten is dat ze er ook een workshopje bij krijgen opgestuurd.
Dus zou je het leuk vinden om jou kaart mijn lege huis te laten opfleuren en wil je in November een echte Sannie kaart thuis krijgen met workshopje, stuur je kaart dan naar de dames van Te Gek, zij zorgen ervoor dat de kaarten bij mij terecht komen.
Hun adres kan je vinden op www.tegek.nu

Gisteren ben ik bij Find-it geweest, dat is de groothandel van heel veel hobby merken hier in Nederland, en die hebben hele leuke plannen met mij en de krijtjes. wat dat is kan ik niet zeggen maar wel dat er heel veel te gebeuren staat in het komende jaar.
Dus dat zijn leuke uitdagingen.

Voor iedereen geniet nog even van het najaarszonnetje en een fijne dag.
Veel plezier met de workshop.
Knuffff

2 opmerkingen:

Daphne Coers zei

Helemaal te gek. ik heb gisteren zitten zoeken naar hoe dit ook al weer werd gedaan. Het was de enige die niet zo goed was gelukt op de workshop in Zwolle.Ik was helemaal vergeten hoe ik het gedaan had, alleen dat je met geel moest beginnen. Dus bedankt maar weer, nu kan ik een andere maken.Ik heb ook een kart gestuurd, hoop dat hij is aangekomen. groetjes Marja Kenter. (doe dit op de computer van mijn dochter)

Joke B zei

Hallo,

Ik vind het weer geweldig om deze worshop online te kunnen volgen. Mijn kaartje is ook onderweg naar jou. Ben super benieuwd naar je workshopje dat je voor ons in petto hebt, ik vind het een superleuk idee Sannie. Hopelijk gaat je verhuis goed. Ben onlangs ook 2 x verhuisd op 8 weken tijd en dat kruipt niet in je kleren. En tevens ben ik erg benieuwd naar wat komen gaat... Je maakt ons wel erg nieuwsgierig hoor! Je weet ons wel in spanning te houden ;). Vele groetjes Jokel