maandag 8 april 2013

helemaal kapot

Heeejj allemaal,
Wauw wat een super weekend heb ik gehad zeg.
We hebben twee dagen mogen meedraaien op de stempelbeurs in zeist.
Het begon al met het aankomen op het terrein....wauw wat een super terrein van het knvb.
Wij de zaal in en onze hoek zoeken waar we zaten.......die hadden we met behulp van de dame die het organiseerde snel gevonden, en dus snel uitpakken en alles klaarzetten voor de bezoekers.

Zoals ik al schreef is dit echt een beurs naar mijn hart, en zodra ik de workshop tafel in orde had, ben ik dan ook lekker gaan rondkijken....en shoppen.
Ik vond het jammer dat ik geen tijd had om workshops te bekijken en te volgen, maar wat ik hoorde moeten ze super gaaf geweest zijn.
Ik heb veel leuke contacten opgedaan en heel veel leuke nieuwe ideetjes gezien.

Ik zal jullie de komende week mijn aankopen laten zien, want ik heb stempels gevonden waar ik helemaal weg van ben en die natuurlijk super goed combineren met de krijtjes.

Zaterdag was het de hele dag bomvol aan mijn workshoptafel, ik heb bewust ervoor gekozen om maar twee dames per keer te doen, zodat ik ruimschoots tijd had om iedereen netjes te woord te staan.
Ik ben echt vanaf 10 tot half zes door gegaan. zonder pauze.
Zondag ook en ook toen weer veel dames die stonden te wachten. en om half vijf ( de beurs was tot vijf) vond ik het wel welletjes. Er kwamen nog dames aanlopen die nog een workshop wilde doen en die teleurgesteld weg liepen omdat ik echt niet meer kon.
( ik voel me wel fitter, maar ben nog steeds niet de oude, die kinkhoest blijf ik nog flink last van hebben, zeker wat betreft mijn energie nivo)
En ondanks dat ik ze heel graag had willen laten aanschuiven aan mijn tafel, was het voor mij echt klaar.
Zoals ik al schreef ik heb niet eens pauze genomen, ik vond het ook best wel jammer dat de dames die wegliepen weinig begrip hadden hiervoor. maar goed. verder was het super leuk en echt ik heb genoten.
De mensen waren leuk, de beurs was leuk, en ik heb leuke dingen kunnen kopen....dus ik kwam met een goed gevoel thuis....wel doodop, maar wel super tevreden.

Doordat de dagen zo veel gevraagd hadden van mij, is het er ook bij ingeschoten om de laatste twee kaarten aan jullie te laten zien.
Dus hierbij komen ze alsnog.
Iedereen bedankt voor de mooie dagen....
Ohw en ik vergeet bijna...........IK HEB 101 VOLGERS !!!!!! Yeahhhhh..
Morgen daar meer over...maar welkom in ieder geval alle 101 super welkom.

Ik heb begrepen dat sommige van jullie wat last hebben met het weghalen van de stickers. ik heb geen idee waardoor dat komt, daar heb ik tot nu toe totaal geen last van gehad...ik ga daar nog eens goed over nadenken wat daar de oorzaak van is en wat de oplossing kan zijn.
8 opmerkingen:

Joke zei

Tof om te lezen dat de beurs een succes was! Zou er graag een keertje naartoe gaan in de toekomst als ik dat allemaal lees. Ooh, en die mensen die er geen begrip voor hebben...het is toch logisch dat je op amper een half uurtje voor sluiting geen workshop meer kan doen. Als je zo'n workshop wil volgen kan je daar best je tijd voor nemen denk ik maar. En, voor alle geïnteresseerden zou ik zeggen: loop bij een beurs meteen door naar de Te Gekke Krijtjesstand dan heb je dat probleem niet ;). Ohja, het zijn ook weer 2 hele leuke kaarten geworden. Jammer dat je nog niet van die kinkhoest vanaf bent. Ik ken het niet, maar lijkt me echt iets onaangenaam. Toch op tijd je rust nemen hoor! Vele groetjes en tot blogs.

Cora Schram zei

Je hebt het volgens mij wel aar je zin gehad, lees ik zo.
Jammer, ik kon niet moest werken.
Sannie, trek je er niets van aan hoor. Mensen zijn soms domme wezens. Je kunt zelf toch wek bedenken, dan je een half uur voor tijd nog geen workshop kunt gaan volgen.
Ik vind het zowiezo al top, dat je 2 dagen door bent gegaan. Nu echt je rust nemen hoor. Anders blijf je last houden.
Ik spreek uit ervaring, ik heb voor 5 jaar terug kinkhoest gehad; en er ruim 3 maanden mee zoet geweest. En als ik heel eerlijk ben, en de griep komt om de hoek kijken. En ik ben hoesterig, dan speelt dat kinkhoest toch ook wel een beetje op. Het blijft een beetje een zwakke plek, als ik tante dokter mag geloven.
Dus kies echt voor jezelf, en neem je rust.
Mocht je tijd hebben, ik heb een van je eerste technieken gebruikt op een kaart. De blogpost van 7 april.

Groetjes Cora

Lenie zei

wat een prachtige kaarten weer en leuk om te lezen dat de beurs erg leuk en druk was.
groeten Lenie

DeWit1980 zei

Wauw, wat een enthousiast verhaal! Jammer van het onbegrip van sommige beursgangers, maar dat zegt meer over hun dan over jou.

Ik ben erg benieuwd naar je aankopen. Dus ik volg je blog deze week op de voet.

Ik heb zelf het idee dat die stickers niet van het papier af komen doordat wellicht de kwaliteit niet 'je dat' is, of omdat ze wellicht wel té oud zijn.

Zo en dan nu maar vlug aan de arbeid....

Anoniem zei

Leuk Sannie, dat je het zo naar je zin heb gehad in Zeist, lijkt me geweldig.
Ook ik heb er soms last van dat de stickers er niet goed afgaan, terwijl ik ook de correspondentiekaartjes van de .... gebruik.
Maar zou idd wel kunnen omdat de stickers ouder zijn.
Je kaarten zijn allemaal super en ook die uit de oude doos.

groetjes en rust nu maar lekker uit, Hélène

Theresia zei

Oh, ik had ook zo graag naar Zeist gegaan, maar volgend jaar ga ik het beter plannen. Ik zag al bij andere blogsters dat je er erg mooie en veel verschillende stempels kunt kopen. Het is wel veel om 2 dagen door te gaan zonder pauze. Ben ik nou BLONT? :-) Ik hoop dat je nu echt de tijd én de rust krijgt om uit te zieken.
Je hebt echt verschil in kwaliteit in de stickertjes, dat zal bij mij wel het geval zijn geweest. Toch lukte het wel.

Groetjes, Trees6

Miranda zei

Hoi Sannie, kan me voorstellen dat je kapot was! Aan een stuk door en dan workshop is knap vermoeiend!Ik vind je ideeen en kaarten erg leuk en ga dan ook zeker tzt. achter de krijtjes aan. Ik zal je vermelden op mijn blog, creatieve groet Miranda

Janny's Cards Creations zei

Leuke mooie kaarten ik heb ze op de beurs gezien. Rust goed uit. Groetjes Janny