zaterdag 22 juni 2013

Beursweer

Heeeejj Allemaal,

Nu dat de zon en de warmte weer verdwenen is, en de regen de overhand heeft, is dit toch echt wel het moment om een van de laatste beurzen voor de zomervakantie te bezoeken.
De dames van de krijtjes staan op dit moment op de beurs in nieuwegein, en morgen ga ikzelf ook daar naar toe om te demonstreren. Dus mocht je nog vragen hebben, of leuke projectjes willen laten zien kom naar nieuwegein en loop even langs de kraam van Te Gek.

Achter de schermen ben ik heel druk geweest. Voor een nieuw artikel in Creatief met Kaarten heb ik rouwkaarten gemaakt met teksten van Het Stempel Atelier. Omdat ik niet de standaard condoleance teksten wilde gebruiken.
Ik heb de kaarten natuurlijk gemaakt met de Te Gekke Krijtjes en gebruik gemaakt daarbij van de techniek met de goud/zilver stickers, en alle kaarten voorzien van transparante sheet. Gewoon omdat ik dat mooi materiaal vind om mee te werken.
Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik deze kaarten letterlijk uit mijn tenen heb geperst..... ik kon de inspiratie maar niet vinden, maar goed het is gelukt en ben heel benieuwd, na de zomervakantie komt die uit, wat jullie er van vinden tegen die tijd.

Daarna heb ik van 1 a4tje diverse projecten gemaakt, om te laten zien wat je allemaal met 1 gedecoreerd a4tje kan maken voor het blad "hobbyfestival". Dit is een beursblad wat gratis meegegeven wordt aan beursbezoekers. Ook hier weer met de Te Gekke Krijtjes en een mal van Crealies.

Nu ligt er nog een artikel op de plank voor de kerstspecial van Creatief met kaarten, dus daar moet ik nog wat leuks voor verzinnen. ben alleen nog niet zo in de kerstsfeer ;-)

Ik ben de afgelopen weken lekker aan het shoppen geweest en heb naast de 2de hands stempels ook nieuwe stempels gekocht, en ben bij de open dag geweest van Creafine.
Daar heb ik letterlijk mijn ogen uitgekeken......wauw wat heeft die mooie stempels hangen.
En heb ik natuurlijk even lekker ingeslagen.
Ook werd daar een workshop gegeven met de Te Gekke Krijtjes voor de kinderen ( jammer ik mocht niet mee doen, ben te oud ;-) en deze kaart werd daar gemaakt.
Dit kunstwerk komt van Enola Schipper, de achtergrond is gestempeld met versamark en er daarna embossingpoeder eroverheen gestrooid en laten smelten.Toen met de krijtjes de achtergrond gekleurd en daarna heb poppetje op een apart papiertje gestempeld. en ingekleurd met potloden.
Ik vind hem helemaal super, die meid heeft het kaarten maken zeker in zich.....dat wordt een grote concurent als ze groot is ;-)

Verder kwam ik via Facebook vandaag op een site die ik graag met jullie wil delen.
Als je fan bent van Scenery stempelen, dat is dit echt wel een site die je moet gezien hebben.
De site is van Mirjam en zij doet al heel wat jaartjes dit soort stempelen.
Ik heb in ieder geval zal inspiratie opgedaan van haar kaarten....
Scenery-Art van Mirjam.

Voor vandaag vind ik het wel welletjes, morgen naar de beurs, en morgen kom ik ook met een leuk nieuwtje.
fijne dag allemaal

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Sannie,

Namens mijn dochter Enola, die helaas voor haar wegens familiebanden uitgesloten is van deelname aan de te gekke krijtjes wedstrijd, is plaatsing op jouw blog eigenlijk de ultieme hoofdprijs voor haar. BEDANKT. Gr. Inge

Francisca zei

Hoi Sanne,

Ik was bandaag in Nieuwegein.Enne...je collega's hebben het heel goed gedaan hoor.Ben met de doos metalic krijtjes ( en andere leuke dingen natuurlijk) weer huiswaarts gegaan.Je collega zat te stempelen met een leuke set.Zijn we samen even de beurs over gevlucht want ze waren ergens super afgeprijsd.Leuk!!

Groetjes Cis