woensdag 13 november 2013

Tijd klopt niet

Heeejj allemaal,
Ik zag dat de datums van de berichten.....niet overeen komen met de dagen dat is ze geplaatst heb.
Dus dat heb ik alsnog kunnen aanpassen .
Ik heb de berichten van vorige week klaargezet zodat ik ze met een klik online kon zetten.
Waarschijnlijk werken er bepaalde instellingen niet als ik dit via mijn mobiel doe ( appie)
Maar ik kon ze nu weer mooi in volgorde zetten.

Als jullie denken dat het stil is aan mijn kant dan is dat niet helemaal waar.
Achter de schermen ben ik heel druk bezig met workshopjes voorbereiden voor een meiden live dag in Rijswijk.....over twee weken.
En dat valt niet mee als je maar met drie kleurtjes mag werken en beperkt ben in je middelen......Dan moet je dus creatief zijn.
Ik denk dat er zeker wel leuke tussen zitten die jonge meiden en tienermeiden leuk zullen vinden.

Ook heb ik het afgelopen weekend mijn copicmarkers ciao van stal gehaald en ben ik lekker aan het kleuren geweest. Ik heb meerdere stempelafdrukjes ingekleurd, maar vond deze toch wel erg leuk geworden.
Ik kijk zelf ook filmpjes op youtube om mijn technieken te verbeteren wat betreft de copics. Ik blijf
het haar toch wel het lastigste vinden en de lichtinval....... die is bij mij soms nog wel van meerdere kanten..... Ik zit er aan te denken om binnenkort eens een copiccursus te gaan volgen..... dan haal je nog meer uit je copics.
Ikzelf vind de zwarte dame het leukste geworden.....en ik heb deze vraag ook al op de facebookpagina van sannie-lovestostamp gesteld....welke vind jij het leukste?

Ook heb ik geprobeerd om wat meer textuur aan te brengen, zowel in de jurken als in de tassen....anders zijn ze zo saai egaal.
De stempel is van KanbanCrafts en het is een set met drie shoppende dames......moet je net bij mij zijn.....Ik hou helemaal niet van shoppen.....nou.....om eerlijk te zijn....ik hou niet van kleding shoppen.......hobbyspullen shoppen daar heb ik geen problemen mee.

In die kledingwinkels staan vaak dames en meiden die maatje spriet hebben.......vaak hangt jou kledingmaat er niet tussen omdat heel nederland die maat heeft en ze maar 3 stuks van mijn maat ingekocht hebben.....en als je jou maat kan vinden, dan mag je gaan passen in een veel te klein kledinghokje met verschrikkelijk licht.....een levensgrote spiegel die zo dicht op je staat dat je elk putje in je lichaam uitvergroot ziet. en dan heb je van die stomme gordijntjes die altijd weer openvallen......van de 5 kledingstukken die ik meeneem zo een hokje in gaan er vaak 4 weer terug......  nee, ik geloof niet dat ik een fan ben van kledingwinkels.
Lang leve het internet....lekker in mijn eigen slaapkamer passen......met slankmakend licht en een spiegel die op zijn minst 3 meter van me afstaat.....en past het niet....dan frommel ik het weer in het pakketje en gaat het weer terug......geen verkoopster die het pracktisch uit je handen trekt met rollende ogen en een grote zucht.....
Oke ik geef toe.....als ik het zo terug lees....dan heb ik een aardige kledingwinkeltrauma.....
Gek is het dan dat ik in hobbywinkels uren kan snuffelen en neuzen....en dat ik dan echt de tijd wel eens vergeet ;-)

Maar goed, ik ga gauw weer verder met het beschrijven van de workshops voor de meiden. Een leuk nieuwtje is dat ik vanaf volgende week een tabblad op mijn blog erbij ga maken....speciaal voor de jongere fans.
Ik merk dat er ook veel jonge dames en kids zijn die kaarten maken en ook veel met de krijtjes.
Dus leek het me leuk om een kidzzz tabblad aan te maken, zodat ik hier dingen kan neerzetten die voor kinderen zijn......waaronder ook de workshopjes waar je de foto van hierboven aan het bericht ziet staan.
Dus mocht je kinderen, of kleinkinderen hebben die ook hobbyen.....laat ze zeker eens op dit tabblad kijken......ik weet zeker dat ze leuke dingen tegenkomen.
Voor iedereen een fijne avond en
Knufffff Sannie


4 opmerkingen:

Joke B zei

Die copics ken ik niet echt. Al wel veel van gehoord. Is dat zo'n beetje als met aquamarkers? Vind de zwarte dame idd ook de leukste. Heel erg tof dat je ook voor de kinderen een tabblad zal maken. Groetjes

Anoniem zei

Hoi Sannie,

Je hebt inderdaad niet stil gezeten, maar dat is volgens mij ook een woord dat niet in je woordenboek voorkomt.
De vcorbeelden met de drie kleuren zijn super, wat je dus met maar 3 kleuren kunt doen.
Vind de zwarte variatie ook het moois.
Geweldig voor de kinders dat je daar ook aan denkt, vindt mijn oppaskind ook geweldig.

Groetjes en knuffel Hélène

Theresia zei

Ik vind het knap dat je zo kunt inkleuren met je copics. Mij lukt dat nog niet. Heb ook nog maar weinig kleurtjes.
Leuk dat je een kids blog gaat maken.
Ik ben wel geen kid, maar ik ga wel ff kijken natuurlijk.
Knuf, Trees die vind dat je het maar druk hebt!

Enny zei

Wow Sannie, deze zijn heel mooi gekleurd ! Ik heb ook nog last met Copics... blijven oefenen maar ! Groetjes Enny