donderdag 2 januari 2014

Kadokaartje 8

Heeejjj Allemaal,
Ik hoop dat jullie allemaal hele fijne kerstdagen en een goede jaarswisseling hebben gehad?
Ben heel benieuwd of jullie ook goede voornemens hebben..... mijn goede voornemen is dat ik echt ga proberen om vaker op mijn blog te schrijven...want ik weet dat er fans zijn die smachten naar berichtjes en nieuwe ideeen.
Ik wil jullie in ieder geval een Te Gek 2014 toewensen , met veel creatieve momenten en ik hoop dat ik jullie net zoals in 2013 mag inspireren met nog meer leuke projecten.

Voor vandaag heb ik in ieder geval het 8ste kadokaartje voor jullie.
Deze keer laat ik dit kaartje zien:
Het filmpje wat op youtube staat:
En natuurlijk de werkbeschrijving:

Snij je correspondentiekaartje op maar zoals beschreven bij de algemene werkbeschrijving, en leg het opzij.
Stempel op een ander correspondentiekaartje de tekst met de Te Gekke Feestdagenstempel, en snij dit op maat. Haal de restant van het extra correspondentiekaartje door je standapparaat met eem embossingfolder….of embos het met de hand.
Ik heb hier gewerkt met het mosterdgele krijtje, het olijfgroene krijtje en het koperkleurige metalic krijtje.
Neem kleur op van de lichtste kleur zoals beschreven bij de algemene werkwijze.
Wrijf de kleur goed tussen het ge-embosde patroon, zodat je het hele correspondentie kaartje kleur geeft. En geef het stempelafdrukje ook kleur. Pak nu de olijfgroene kleur op. En leg je tissue los op het ge-embosde gedeelte….. druk nu niet meer, maar stuur je tissue alleen aan. Draai kleine cirkels en geef zo kleur aan alleen de hoger gelegen gedeeltes….als je gaat drukken dan ga je tussen de hoger gelegen gedeeltes en dat wil je niet. Dus vooral niet drukken…alleen maar draaien.
Je ziet nu dat alleen het hoger gelegen gedeelte kleur krijgt. Geef het stempelafdrukje ook een beetje een groene kleur, maar niet overal…zo her en der….ik heb het alleen aan de randen gedaan.
Als laatste doen we hetzelfde met de koperkleur….maar die doe je niet overal op je embossing en je stempelafdruk….alleen een beetje hier en een beetje daar…..ook nu weer niet drukken op je embossing….
Nu kunnen we het kaartje in elkaar zetten.
Pak je dubbelgevouwen correspondentie kaartje en plak het gekleurde embossingkaartje op je kaart. Snij het op maat en plak met wat foamtape het stempelafdrukje op.
Eventueel kan je het embossing bewerken met glitterlijm.

En ook nu weer heel veel plezier met het bijken van het filmpje en het maken van het kaartje.
knufffff

1 opmerking:

Theresia zei

Dat glitterlijm maakt hem wel helemaal af! Weer een prachtig kaartje.
Grotjes, Trees