woensdag 22 januari 2014

Stampin up

Heeejjjj allemaal,

Gisteren ben ik heel druk bezig geweest om orde te scheppen in de chaos die mijn hobby hoek heet.....
En tijdens het opruimen kom je natuurlijk allemaal leuke dingen tegen waarvan je in het verleden het apart gelegd heb om er ooit iets mee te doen......
Ik ben massa achtergrondjes tegen gekomen. ...en die wilde ik nu echt eens op gaan maken. ...... ook heb ik verschillende ikea samla bakken waar ik mijn scrapjes in bewaar...gesorteerd op kleur.. .. en ook die heb ik in maanden niet aangeraakt.  Dus gisteravond toen ik heel tevreden weer naar mijn hobbyhoek keek. Ben ik maar met deze dingen aan de slag gegaan.  Ook de labels had ik in november al gestempeld. ..en nog niks mee gedaan.  Hierbij dus de eerste kaart.
De label is van stampin up.  En je kon bij de stempel ook een bijpassende set dies kopen....wat makkelijk is , want dan heb je gelijk de juiste vorm die je uitstanst.
De achtergrond is een stempel van hero arts. En ik heb hem ingekleurd met de distress markers en drie keer afgestempeld.  Elke keer heb ik er weer overheen geademd zodat er steeds weer wat vocht bij kwam, zonder dat je opnieuw de stempel beinkt......dit is de tweede afdruk en die vind ik toch wel het mooiste van de drie.
Fijne dag allemaal. 
Knuffffff

2 opmerkingen:

Theresia zei

Ja, soms doe ik dat ook en het is altijd verrassend wat je weer tegenkomt. Leuk kaartje f
geworden!
Groetjes, Trees

De Rommelpot zei

Hoi sannie,

Ik zie het al...ook al Stampin'Up Fan, de stempels e.d. zijn echt geweldig.
Maar naast de krijtjes heb jij dus ook heel veel stempelmateriaal.
En Ja, dat opruimen heeft ook z'n goede kanten, dan weet je ook weer wat voor leuks je allemaal in huis hebt.
Mooi kaartje geworden.

Groetjes Sippie.