donderdag 28 augustus 2014

De eerste dag

Heeejjjjjj allemaal, 

Vandaag zit de eerste dag erop van de knotsgekke kaartendagen in den bosch. .... en wat was het weer gezellig.  Ook nu weer heel veel bekende gezien en heel veel dames kennis laten maken met de krijtjes. 

Ook is nummer 114 uit van het hobby journaal en ook daar staan weer kaarten van mij in....deze keer zelf een op de voorpagina...... echt super gaaf.
Het thema deze keer is welkom thuis. En de reacties zijn super leuk op deze kaarten.

Ik heb nu al 7 kaarten gekregen voor mijn verjaardag. .. en kan niet wachten tot 23 september dan mag ik ze openmaken. .. spannend.....

Vandaag wil ik jullie deze prachtige kaart laten zien van Paula Kwakernaak. Hij is echt super mooi. Ze heeft hem ingestuurd naar Te Gek om het gratis bruine krijtje te krijgen  en ik moet eerlijk zeggen dat ze hem echt verdiend heeft. Het vierkantje is een stukje kaartkarton wat ze gekleurd heeft bestempeld en daarna op deze vierkante kaart heeft geplakt. Ik zeg...prachtig. 

Voor Iedereen een Fijne dag morgen en mocht je naar de beurs gaan. We zien je graag even bij onze kraam waar we altijd proberen om ff tijd te nemen voor je.
Knuffff

4 opmerkingen:

Enny zei

Wauw, inderdaad een heel mooie kaart ! En Sannie, nog veel succes op de beurs ! Groetjes Enny

Ine van den Eijnden zei

Het was weer super om een workshop bij jou te doen! Wat een leuke dochter heb jij en wat fijn dat ze jou kon helpen want ik zou compleet gek worden met al die mensen die jouw aandacht en hulp willen, jij moet echt gesloopt zijn na deze dagen. En dan nog je verhuizing.... Succes en alvast een fijne verjaardag!
groetjes Ine

Joke B zei

Wat een leuk kaartje idd. Ik kom er morgen ook aan. Ben benieuwd. Leuk dat het weer zo'n succes is. Grtjs

Theresia zei

Ja, ik heb ook weer genoten en een leuke kaart bij jou gemaakt!
Het kaartje is enig!
Knuf, Trees