zondag 17 augustus 2014

workshops op de knotsgekke kaartendagen.

Heeejjj allemaal,

Achter de schermen ben ik super druk bezig met van alles en nog wat. Inpakken voor de verhuizing.... ja ik ga weer verhuizen, maar dit keer is voorlopig echt de laatste keer, mijn vriend en ik hebben samen een huis gekocht en eind september gaan we daar naar toe verhuizen.
Ons nieuwe paleisje.
Ook ben ik druk bezig om artikelen te schrijven voor het hobbyjournaal, want ook dat gaat natuurlijk door tijdens mijn verhuizing.

En ik ben bezig met nieuwe workshops te ontwikkelen voor op de knotgekke kaarten dagen. sommige workshops daar sta ik al twee jaar mee, dus tijd voor wat nieuws, zowel voor jullie als voor mij weer even een nieuwe uitdaging en nieuwe leuke technieken om te laten zien.

De 1ste en beste workshop blijft de techniekenwaaier.
Ooit had ik deze bedacht en nooit verwacht dat deze zo veel animo zou hebben, maar om binnen een korte tijd 10 technieken te leren en daar mee thuis verder aan de slag te kunnen gaan is natuurlijk erg leuk.

De techniekenwaaier beginners
De tweede techniek is de herfstkaart. Deze techniek heb ik ooit eens per ongeluk ontdekt toen ik aan het uitgeven was en ik zag dat de nerf van het herfstblad erg mooi naar voren kwam. dus heb ik twee jaar lang jullie deze techniek laten zien met deze kaart:

De oude herfstkaart
Maar nu is het tijd voor een fris en moderner kaartje, en dat is deze geworden.
het leuke is , is dat je hem helemaal in de kleur kan maken zoals jij wil.
Dus die neem ik mee naar Zwolle en Den Bosch.
De herfstkaart in een nieuw jasje
De derde workshop is de snelle kaart, een kaart die vlug in elkaar zit met niet te moeilijke technieken.
Deze keer is dat deze geworden:
Ook deze is te maken op de komende twee beurzen.


De Snelle Kaart in diverse kleuren
Dan de kinderkaart....vaak hoorde ik de feedback dat ouders hun kinderen te jong vonden om met geurloze terpentine te werken. En natuurlijk begrijp ik dat jonge kinderen niet met terpentine aan de slag zouden moeten gaan, daarom heb ik deze kinderkaarten ontwikkeld:
Kinderen zullen wel wat hulp nodig hebben van de ouders om deze te maken, maar zo heb je wel een leuke kind/ouder workshoppie.
Dus kom gezellig met je ( klein)kind bij mij een van deze leuke kaarten maken.
Kinderkaart dieren

De vijfde workshop die meegaat is een keuze workshop.
De titel heet: Te Gek meets Hobbyart en de gedachte hierachter is om iets leuks te maken met de Te Gekke Krijtjes en de prachtige stempels van Hobbyart die de dames van Te Gek verkopen.
Je kan zelf kiezen.... de labels of de kaart, net waar jou voorkeur naar uit gaat.

Labels te gebruiken als strook of los van elkaar

Kaart Te Gek Meets Hobbyart.


Ik ben heel benieuwd of jullie ze net zo leuk vinden als ik. En heb je geen tijd om te komen workshoppen, kom dan gewoon even langs bij onze kraam, wij zien graag jou creaties en doen graag inspiratie op.

23 September wordt ik 44 jaar ;-)
Tevens wil ik jullie wat vragen......iets wat ik normaal nooit zou doen, maar ik ga nu toch de stoute schoenen aantrekken.... Op 23 September ben ik jarig en op 30 September gaan we verhuizen.
Je begrijpt dat dan alle spullen al ingepakt zijn en ik me verjaardag niet vier.
Om toch een beetje een iets van een verjaardags gevoel te hebben en ik heel benieuwd ben naar jullie kaarten, wil ik vragen of jullie mij een kaartje willen sturen voor mijn verjaardag.
Ik zal ze dan op mijn blog laten zien zodat er ook een beetje feest op mijn blog is.

Je kan je kaart evt. afgeven op de knotsgekke kaarten dagen in Zwolle en Den Bosch aan de dames van Te Gek of naar het adres van Te Gek sturen welke op hun site vermeld staat. met op de envelop erbij geschreven verjaardag Sannie, en zorg dat je adres in de kaart geschreven staat.
Hun zullen dan zorgen dat alle kaarten op mijn verjaardag bij mij komen.

Ik zou het mooi vinden als ik het lege huis kan vullen met veel leuke kaartjes.
Iedereen die mij een verjaardagskaartje stuurt krijgt van mij een bedankkaartje terug gestuurd in de maand November. ( dan is mijn hobbyhoek weer op orde ;-), dus vandaar je adres in de kaart ;-)

Zow ik ga gauw de laatste werkbeschrijvingen in orde maken en papier snijden voor de workshops, en hopelijk gauw tot ziens in Zwolle en Den Bosch .
Knuffffffffff

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk idee van die kaarten Sannie! En het workshopaanbod is ook weer super geworden. Hopelijk krijg je veel enthousiaste mensen aan de tafel. Het is er in ieder geval wel lekker weer voor! Tot donderdag!
Doei Esther

DeWit1980 zei

Hihi, je bent 2 jaar en 1 dag ouder dan ik. Ik ga zeker kijken voor een leuke verjaardagskaart.

Groetjes,
Erica

Theresia zei

Mooi huis ga je bewonen! Daar is vast een mooie kluskamer in te vinden. Je workshops zien er allemaal erg leuk uit. Je hebt het maar druk mee.
Knuf, Trees

Summer-design zei

Wat een drukte Sannie maar je krijgt er wel heel wat moois voor terug, een geweldig huis lijkt mij. Over een kaartje wil ik nog nadenken, je ziet het vanzelf wel.

Veel succes met je verhuizing!

Groetjes, Wietske

Joke B zei

Ja Sannie, Chapeau voor je geleverde werk tussen al die drukte door! Zijn zijn één voor één mooi geworden! Veel succes met de nieuwe verhuis en hopelijk mag je vele kaartjes ontvangen. Grtjs

Iris Tinnenbroek zei

Hoi Sannie,

Veel geluk in jullie mooie huis. Wordt de zolderkamer voor jou? Het kamertje boben de deur is vast te klein voor al je spullen! Ik ga proberen om een kaart voor je verjaardag te maken. In ieder geval alvat succes met verhuizen en een fijne verjaardag toegewenst! Groeten, Iris

Ine van den Eijnden zei

Hoi Sannie,
succes met de verhuizing, het is een prachtig huis!
Even een vraagje:
Wat ik mis bij jouw workshops is de techniekwaaier voor gevorderden. Die had jij toch ook? Vorig jaar in Den Bosch heb ik de beginners techniekwaaier gedaan en dit jaar wilde ik die andere doen maar zie hem er niet bij staan.Ik zie jou donderdag in Den Bosch, groetjes Ine