woensdag 20 augustus 2014

Kinderpagina

Heeejjjjjj allemaal. 

Ik ben de afgelopen week bezig geweest om ook voor de jonge sannie fans een pagina te maken met leuke workshops. Bij de tabbladen boven aan deze pagina zie he hem staan. Ik wil er leuke projectjes opzetten die je samen met kinderen kan doen.
 
Ik heb er gelijk al een poezenkaart workshop opgezet. Ben heel benieuwd wat jullie jonge fans ervan vinden.
 
En ook jonge fans krijgen van mij een kaartje toegestuurd als ze voor mij een verjaardagskaartje afgeven of opsturen. 
 
Knuffff sannie
 
 

3 opmerkingen:

Theresia zei

Leuk gedaan, Sannie! Hier krijg je vast veel reacties op!
Knuf, Trees

Joke B zei

Heel erg leuk Sannie! Ik ben zelf ook bezig aan een workshop voor te bereiden voor zowel volwassenen als kinderen. Ik plaats vanavond op mijn blog al enkele foto's. Voor kinderen heb ik ook iets met dieren...ik heb een kikkerkaart gemaakt. Met deze kaart van jou ga je zeker ook succes hebben! Leuk ook die ogen. Erg leuk. Ik heb toch gebruik gemaakt van een beetje olijfolie voor kinderen omde krijtstrepen weg te werken. Dat vind ik zelf altijd net iets mooier. Als je er erg weinig van gebruikt wordt het papier ook niet nat en vettig valt ook heel erg mee. Juist een puntje van de tissue gebruiken en afdeppen. Was ook nog andere dingen aan het zoeken om de krijtstreepjes weg te werken omdat kinderen en terpentine idd niet samengaat. Dacht aan natte toiletdoekjes, maar dat is helaas niet gelukt. Ik zoek nog even verder ...Grtjs joke

Marja Kenter zei

Oh ze zijn eigenlijk TE LEUK. Onze dochter heeft 2 peozen, een cyperse en een rode, zou leuk zijn om voor mijn jarige kleinzoon zoiets te maken met die peozen. Ik ga er over denken want hij wordt wel al 12 daar staat tegenover dat hij gek is op de poezen.
Ik hoop dat je het leuk hebt gehad op de beurs. Ik in ieder geval wel algelopen donderdag. Grappig die foto op facebook.
groetjes Marja