zondag 4 januari 2015

Ongeluk

Heeejjj allemaal,

Mijn mooie nichtje "Prisca"
 De afgelopen maanden zijn voor mij en voor mijn familie niet echt gemakkelijk geweest.
Op 20 oktober 2014 zijn mijn zwager( 42)  en nichtje ( 17) tijden een verschrikkelijk motorongeluk overleden.
Mijn zusje en haar zoontje en stiefkinderen en alle mensen om haar heen...inclusief wij hier thuis....zijn hier helemaal kapot van.
Nu twee en een halve maand verder is dit verdriet niet minder....maar pakken wij langzaam de draad weer op...voor mijn zusje en haar kids zal dit nog heel lang duren.

Sommige dingen zijn hierdoor ook vertraagd, zoals de kaarten die ik terug zou sturen voor de verjaardagskaarten.... dames die op mijn prive facebook pagina staan hebben dit al eerder meegekregen.

Mijn zwager "Remco"

Naast dit verdriet.... zijn er ook mooie momenten geweest de afgelopen maanden.... natuurlijk
meerdere publicaties....en bezoekjes aan kreawinkels en Find-it.

Ik heb jullie wel iets heel leuks te melden, maar dat doe ik morgen.

De presentatrice van het programma
Aukje van Ginneken
 
 Wat ik jullie wel kan vertellen is dat bij Find-it een filmploeg is geweest van het SBS6 programma Feit of Fictie.
En dat ik gevraagd ben door Find-It om ook te komen en wat dingen te laten zien.
Het programma wordt uitgezonden op 11 Januari...dus ik ben heel benieuwd.

Verder ben ik achter de schermen druk bezig met rouwkaarten voor twee artikelen...een in de Hobbyjournaal en de andere komt in een ander Creatief Tijdschrift. die eind jan. uitkomen..... deze draag ik op aan mijn nichtje en zwager.

Nu dat 2015 zijn intrede heeft gedaan en de feestdagen gelukkig achter de rug zijn ( de feeststemming was begrijpelijk niet altijd bij mij aanwezig) gaan we ons richten op nieuwe dingen.
Voor mij is de tijd met mijn gezin nu nog waardevoller...waardoor ik een grote stap heb kunnen en mogen zetten.... meer daarover lezen jullie morgen.

Voor iedereen een super fijn en goed  2015 gewenst, met veel creatieve dagen....en heel veel mooie momenten samen met jou dierbare... want dat is wat samen zijn echt om draait.... genieten van de mensen om je heen.... en laten weten hoeveel ze voor je betekenen.... er kan een dag komen dat je ze voor altijd gedag zegt.... en ze nooit meer terug komen........elke dag samen is een cadeautje.... dus wees er dankbaar voor.

knufffffffff

12 opmerkingen:

Ine van den Eijnden zei

Lieve Sannie, wat vreselijk wat jullie familie nu moet doormaken.Hier zijn geen woorden voor.Gecondoleerd en een hele dikke knuffel! Ine

Anne zei

Gecondoleerd Sannie,wat een vreselijk verdriet hebben jullie daar van.
Ja als er zoiets in je omgeving gebeurd,weet je weet wat echt belangrijk is.
Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd!

DeWit1980 zei

He gedver Sannie, wat een naar bericht. Zoals Anne ook al zegt, je weet wat echt belangrijk is, als dit soort vervelende dingen heel dichtbij je komen.

Wel fijn om te lezen dat je ook met positieve dingen bezig bent en dat jullie de draad langzaam weer oppakken.

Heel veel sterkte voor jou en je familie.

Petra Raams zei

Met ontzettend nare dingen moet je 2014 achter laten. Heel veel sterkte toegewenst! Hopelijk brengt 2015 weer heel veel leuke dingen op je pad. Geniet van alle kleine zonnestraaltjes in je leven

Marja Kenter zei

Tjeetje Sanny wat vreselijk. Mijn condoleances. Wat een verdriet zulke jonge levens. Heel veel sterkte voor de komende tijd en geniet van de mooie dingen die op je pad komen.
Groet Marja

Theresia zei

Ach, meisje, wat een ellende heeft 2014 jou en de jouwen je gegeven! Gecondoleerd! Hopelijk is 2015 een Veel beter jaar voor jou en de jouwen. Respect voor je acties hoor! De 11 de ga ik zeker kijken.
Knuf, Trees

Duchesse zei

Liefste Sannie, amai zeg, hier hebben wij geen woorden voor. En als de feestdagen komen, is zo'n naar nieuws het eerste waar je aan denkt. Neem veel steun aan je gezin en familie. Je mag zeker blij zijn dat je nieuwe uitdagingen aan kan gaan. Je komt er zeker door, meid. Sterkte.
Groetjes Nathalie en Lieve

Anoniem zei

Jeetje Sannie,
Gecondoleerd en ik wens je veel kracht toe ook aan je zus en toch nog alle goeds voor 2015
Gr Charlotte

Rikie Lansink zei

Gecondoleerd en heel veel sterkte, alle goeds voor jullie in 2015

Gr Rikie

Cora zei

Hier wordt je echt even stil van.
Sannie,ik wens jouw en je familie heel veel sterkte bij dit verdriet. Ik wens jullie toe dat jullie Gods Kracht mogen ontvangen om dit te dragen.
Groet Cora

Sannie zei

Heeeejjj Meiden,
Dank jullie wel allemaal,
Dikke knuffff

Els zei

Jeetje zo af en toe kom ik eens op je blog kijken en dit is een vreselijk bericht. Hier zijn geen woorden voor te vinden. Gecondoleerd met dit grote verlies en veel sterkte voor jullie.
xxx Els