woensdag 6 januari 2016

Artikel van de maand

In 2016 willen de dames van Te Gek iedere maand een artikel uit hun assortiment in het zonnetje zetten.
Wat houdt dit precies in? Ik kies een product en maakt hiermee 4 prachtige kaarten om zo te laten zien wat er allemaal mee mogelijk is. Iedere week plaats ik 1 kaart op mijn blog met daarbij de beschrijving. Om het jaar goed te beginnen ben ik met 2 producten gestart namelijk de HobbyArt stempel sets “Bird Song” en “Coastal”.

Omdat HobbyArt zo veel leuke stempel sets heeft en de dames van Te Gek steeds nieuwe stempels willen aanbieden hebben zij besloten om deze twee sets niet meer bij te bestellen. Zo krijgen zij weer ruimte in hun webwinkel voor nieuwe stempels. De komende dinsdagen zal ik "Bird Song" laten zien. Deze stempel set kost € 14,50 inclusief verzending. Op dit moment hebben de dames van Te Gek er nog 3 op voorraad dus wees er snel bij want op = op. 

 Bird Song is een veelzijdige stempel set. De gedetailleerde afbeeldingen van de bloesem zorgen direct voor een lentegevoel terwijl de vrolijke vogeltjes in elk seizoen gebruikt kunnen worden.
Dit maakt deze stempel set een aanwinst voor je stempelcollectie.
De vogels zijn prachtig in te kleuren met bruin tinten, maar als je eens funky wilt doen kun je ze ook in verschillende felle kleuren inkleuren en maak je er tropische vogels van.


Week1: Enjoy your special day.
Door de bloesem en het vogeltje te combineren krijg je een leuk tafereel. Het is ook mooi om nog een extra bloesemtak half onder de andere te stempelen en zo een struik of boom effect te creĆ«ren. De vogels in de lucht zijn met een zwarte fineliner getekend. De tekststempel is ook een Hobbyart stempel set, namelijk “Friends”.
Dit is ook een stempel set die er uit gaat dus ook voor deze geldt op = op.
De kaart is natuurlijk ingekleurd met de Te Gekke Krijtjes met een tissue, wattenstaafje en een kwastje.
 
 

1 opmerking:

Theresia zei

Het is een prachtige stempel set. Leuke kaart heb je ermee gemaakt!
Groetjes, Trees