woensdag 13 februari 2013

grote schoonmaak

Heeejjj Allemaal,

Zondag is het zo ver, dan komen de eerste dames bij mij workshoppen.
Voor mij spannend omdat ik zoiets nog nooit thuis gedaan heb, wel bij IKEA. ik heb daar in het verleden elke maand creatieve workshops gegeven voor 20 personen per keer, natuurlijk de workshops op de beurzen...maar thuis nog nooit.
Spannend ook voor de dames...wat gaan we maken, wat verwachten ze, etc.
Maar ik heb er ook wel reuze zin in, lijkt me heel gezellig om een groep dames over de vloer te krijgen, en ik weet uit ervaring dat zo'n dag voorbij vliegt.
Ik ga ze flink laten doorwerken, want ik vindt zelf....als je komt workshoppen dan wil je vol met inspiratie....( en een beetje transpiratie van het harde werken) weer naar huis gaan.
Ik heb een super leuk tasje gemaakt wat we gaan maken, en een cover voor een tissue doos. verder natuurlijk leuke kaarten.

De komende weken zal ik nog meer datums in gaan plannen en meer thema's.
Ik heb al heel veel leuke ideeen, waaronder een te gekke bloemendag( we maken dan verschillende bloemen voor op je kaarten met de te gekke krijtjes), stempeltechniekendag( verschillende stempeltechnieken),Stickerdag...dag ( we gaan allerlei leuke projecten maken met kaartstickertjes, je weet wel die gouden en zilveren waarvan ik weet dat wij ze allemaal masaal in de kast hebben liggen), Te Gekke ponsdag....(allemaal nieuwe en leuke manieren om met je ponsen aan de slag te gaan ), kortom nog ideeen zat.
Staat er nu al iets bij wat je leuk lijkt.....mail me dan en zodra de datums bekend zijn dan mail ik jou direct.
sannieburmester@chello.nl

Voor vandaag heb ik jullie weer een kaart te showen die ik gemaakt heb voor Zeist.
Dames bedankt voor jullie lieve reacties, ik geniet er elke keer weer van als ik ze lees.
fijne avond en veel hobbyplezier toegewenst.

2 opmerkingen:

Lenie zei

wat een prachtige kaart en veel succes met de workshop hoor.
groeten Lenie

Enny zei

Een heel mooie kaart ! Jammer dat ik niet dichterbij woon... ik ben benieuwd wat je met die gouden en zilveren stickers gaat doen... :)) Nog veel succes met de workshop ! Groetjes Enny