woensdag 20 februari 2013

Workshop was kei leuk

Heejj allemaal,

Nou de workshop was echt een groot s6. de dames waren heel er enthousiast en ik was ook heel blij met hoe het gegaan was.

eerst hebben we de paaskaart gemaakt, daar heb ik een filmpje van gemaakt onlangs. daarna hebben we een tissue doos cover gemaakt en daarna een rond bloementasje.
als laatste hebben we nog 5 snelle kaarten gemaakt.
Kortom een hele drukke dag waar we eigenlijk net wat tijd te kort kwamen, maar ik weet zeker dat de dames thuis in alle rust hun projecten af maken.
meiden super bedankt voor de leuke dag.

Ik heb weer twee nieuwe ochtendworkshops gepland, en er staat nog een dagworkshop op de planning.
De andere datums komen zo snel mogenlijk.
Dus mocht het je leuk lijken om ook een workshoppie te komen doen, kijk even onder het tabblad workshops bij mij thuis en op locatie.

Voor vandaag een stempel kaart ook weer met de krijtjes.
Deze ben ik wel even mee bezig geweest, ik zat op een gegeven moment een beetje "vast"maar hij is best wel leuk geworden, en ook deze gaat mee naar Zeist.


4 opmerkingen:

Cora zei

Hoi Sannie,
Leuk om te lezen dat de workshop zo'n succes was. Dat smaakt dan volgens mij naar meer.
Jammer voor mij dat het helemaal in Rotterdam is; anders had ik er zeker eens eentje bij je geboekt.
Maar wie weet, komt dat nog eens. Ik ben inmiddels helemaal verslingerd geraakt aan de krijtjes en gebruik ze echt steeds meer. En ga ook steeds meer dingen dingen zien, die je kunt doen. Zelfs zoonlief(7) heeft ze ontdekt. Ik moet de doosjes maar goed gaan opbergen......

groetjes Cora

Lenie zei

wat leuk dat de workshops zijn geslaagd en je kaart is mooi.
ps. je woordvertificatie staat weer aan.
groeten Lenie

DeWit1980 zei

Je bericht bruist van de energie! Leuk hoor en wat een prachtige kaart gaat er mee naar Zeist. Ik hou je workshops zeker in de gaten, lijkt me leuk om een keer deel te nemen.

groetjes,
Erica

Sannie zei

Ja dat klopt Lenie,
Elke keer dat ik een nieuwe post op mijn blog zette, kreeg ik steeds elle lange lappen engelse tekst, die naar mijn idee automatisch gegenereerd waren. het ging over koffie tot viagra......niet iets voor op mijn blog lijkt mij.
Ik zat soms een half uur lang berichten te verwijderen.dus vandaar dat ik de woorverificatie weer heb aangezet. maar ook alleen die, om te voorkomen dat mijn blogje gebruikt wordt voor spam.
Dus vandaar. ;-)