zondag 10 februari 2013

kacheldag...

Ik geef het eerlijk toe...ik ben geen mens voor de kou. en ook al staat er buiten een vriendelijk zonnetje...ik zit boven op de kachel. Nou ja... mijn cv dan.
Ik ben gezegend hier in huis met een brede vensterbank in de huiskamer, en gelijk daaronder de verwarming, en je raad het al, ik zit heerlijk met mijn billen op de vensterbank en dan lekker de warmte van de verwarming eronder...lekker hoor.
Nee geef mij maar 30 graden en brandend zonnetje, dan voel ik mij happy.
Met de sneeuw buiten, het winterzonnetje en een klein briesje buiten...zit ik lekker binnen.
Zelfs onder mijn hobbytafel heb ik een straalkacheltje. een dampende bak thee erbij en ik ben helemaal gelukkig in mijn hoekje.

Vandaag ben ik bezig geweest om wat dingen voor de workshop van aanstaande zondag voor te bereiden. Al 5 dames willen een dagje bij mij komen hobbyen, dus tja dan moet ik natuurlijk wel wat voorbeelden hebben.
Er zijn nog 3 plekjes, dus mocht je nog intresse hebben, je kan je nog inschrijven. meer informatie vind je onder het kopje workshops thuis of op locatie.

Ik had beloofd dat ik mijn map zou laten zien voor de embossingfolders. Ook deze heb ik gekocht bij krea2day, en ook dit is weer een super uitkomst.
Helaas kunnen er maar een maat folders in, maar als je net als ik er veel van dezelfde maat hebt, dan is dit toch wel een uitkomst. Ik heb er nog een bij hun besteld zodat ook met deze ik de kerst kan scheiden van de andere.

Voor vandaag wil ik jullie een tag laten zien, die ik gemaakt heb voor de stempelbeurs in Zeist, waar we met de krijtjes ook heen gaan.
Hij is in de Tim Holtz stijl, en zelf vind ik hem wel leuk geworden.
Natuurlijk met de krijtjes gemaakt.
fijne zondag allemaal.

3 opmerkingen:

Lenie zei

Nou dat is zeker handig zo'n map voor je embossingfolders.
De tag is prachtig hoor en veel succes in Zeist.
groeten Lenie

Summer-design zei

Vind die kou ook niets, vooral niet als er die ongemakken van sneeuw bij komt kijken..zo glad dan. Kijk uit naar het voorjaar..gelukkig duurt dat niet zo heel lang meer. Vnd je tag heel mooi gemaakt, mooi van kleur ook!

Gr, Wietske

Lindeke zei

Supermooie tag Sannie! Prachtig is hij in die zachte kleuren!