donderdag 6 september 2012

Leuk met kinderen

Aloha medekaartenmaaksters,
Happy love day kaart

Vandaag heb ik een leuk en makkelijk kaartje voor jullie om te laten zien. ook weer naar een idee uit een engels tijdschrift ( ik hoef natuurlijk niet het wiel opnieuw uit te vinden ;-) Maar weer vertaald naar de krijtjes.
Dit is echt een leuk kaartje om met kinderen te maken.
De basis is een zwarte kaart en een oude hartjespons. Ik heb een correspodentiekaartje door de double do gehaald met een stipjes embossingfolder. En daar hartjes uit geponst.
Ik heb er 4 rood gekleurd, 4 blauw, 4 roze en 4 bruin. Van elke kleur heb ik er twee met glitter bewerkt en toen dat droog was heb ik ze op de kaart geplakt. ( je kan ze ook eerst plakken en daarna glitteren, maar op zwart kaartkarton zie je elk vlekje, dus moet je wel een erg vaste hand hebben ;-)
Daarna heb ik met een tekststempel een label gemaakt en deze rond afgewerkt.
En voilla de kaart is klaar. heel simpel, maar zooooo leuk.
Je kan dit natuurlijk ook doen met bloemen, ijskristallen, libelles, kerstboompjes, eigenlijk alles waar je nog een oude pons van heb. Dus ga lekker graven in je oudere collectie en ik weet zeker dat je iets leuks tegenkomt waarvan jij denkt, dat kan ik mooi voor deze kaart gebruiken.

Ik heb een collega gevraagd om mij een beetje te helpen met bepaalde pagina's van mijn blog, zodat het wat duidelijker wordt. Dus mochten er de komende dagen dingen veranderen, of je kan even niet op bepaalde pagina's dan komt dat omdat er aan gewerkt wordt.
Niks ernstigs hoor, maar ik wilde jullie dit wel even laten weten zodat je niet denkt dat het aan jou pc ligt ;-)

Ook de reacties blijf ik super leuk vinden, dus blijf vooral reageren, meestal plaats ik binnen een paar dagen een reactie terug, dus mocht je een reactie achtergelaten hebben, check altijd even na een paar dagen, want dan heb je meestal antwoord op je vraag/reactie.
Fijne dag allemaal en
Groetjes Sannie

2 opmerkingen:

Karin zei

super leuke kaart!

Groetjes karin xx

Sannie zei

dank je wel karin,
groetjes sannie