maandag 17 september 2012

Mechelen here whe come!!!

Heeejjj Allemaal,


Kreadoeposter

Het is een paar dagen stil geweest op mijn blogje.
Ik ben achter de schermen heel druk geweest om workshops voor te bereiden, kaarten voor de kersteditie van Creatief met Kaarten af te maken, een grote poster voor de Kreadoe in elkaar te vogelen, daarbij ook nog wat bloemtechnieken uitgeprobeerd zodat ik die evt kan verwerken in een workshop.

Detail Kreadoe poster

Daarnaast ook natuurlijk gewerkt en het huishouden en visite die onverwachts langskomen. Kortom Druk !!!! zoals vele van jullie.
Er wordt vaak gevraagd aan mij waar ik de tijd vandaan haal....nou tijd toveren kan ik niet, maar ik zet heel vaak de tv gewoon uit, en dan hou je veel...heel veel tijd over.
Ik irriteer me aan de reclames, de reclame blokken zijn langer als de stukken film die je ziet. De programmering is voor mij vaak oninteressant en het nieuws lees ik lekker op mijn mobiel.
Dus ipv goede tijden zijn al jaren slechte tijden, sterren springen zich blessures, en ander programma geneuzel....besteed ik die tijd lekker achter mijn hobbytafel.


Bloemen zelf gemaakt...probeersel

De kaarten voor het magazine Creatief met kaarten kan ik jullie helaas niet laten zien, maar wel de poster voor de Kreadoe. De poster omvat heel veel technieken die je met de krijtjes kan doen. zeg maar een techniekenwaaier in het groot. Ik heb natuurlijk hulp gehad, want zo een grote poster is best een pittige klus in je eentje. Inge van de Te Gekke Krijtjes heeft geholpen, een vriendin van mij was zo lief om te komen helpen, en natuurlijk Marjoleine mijn dochter die veel van het plakwerk voor haar rekening heeft genomen.
Zelf ben ik vooral bezig geweest om alle technieken op papier te krijgen en heb me bezig gehouden met de afwerking. alle lijntjes, de bloemen en het lint. totaal veel werk, maar het resultaat is er wel naar.

De bloemen zijn erg leuk geworden, ik heb paars/witte bloemen gemaakt heel simpel met kaartkarton en glitterlijm en wat plaksteentjes. Ik zag bij de Pipoos een zakje met bloemen, ze waren prachtig hoor, maar je had 10 bloemen voor 5,99 wat ik best prijzig vond. Dus dan maar eens kijken of ik zelf wat kon fabriceren.

Lelie bloem zelf gemaakt....probeersel

Vanuit deze bloemen ben ik door gegaan met een lelie, hiervoor had ik een filmpje op youtube gezien en wilde dat graag namaken, maar dan met de krijtjes. dus het hartje en de bloemblaadjes zijn gekleurd met de krijtjes. Het groene kroontje onder de bloem ook.
En ook wat rose/witte bloemetjes gewoon gemaakt uit 6 cirkels. Ik heb nog meer bloemenmallen en ponsen dus ik zal zeer zeker na de beurs in Mechelen met nog meer bloemen komen.


Bloemen van cirkels.

Maar eerst Mechelen Vandaag de laatste dingen regelen, en kaartjes maken. Morgen ochtend alles inpakken en rond twee uur vertrekken we richting Mechelen.
We slapen daar in een jeugdherberg waar, naar wat ik begrepen heb, meerdere beursgangers slapen. Dus dat kan nog wel eens heel gezellig worden.
Ik ben zeer benieuwd hoe de krijtjes en de workshops in Belgie ontvangen worden en of ik na 5 dagen nog een stem over heb ;-). Ik heb 75 herfstkaarten, 125 techniekenwaaiers, 52 bloemenkaarten, 30 jurkkaarten en een stuk of 20 kinderworkshops bij me, dus ik hoop dat het genoeg is hihihihihi en zo niet dan verzin ik ter plekke nog wel wat. Dat betekent wel dat ik de komende dagen geen kaarten kan showen op mijn blog, maar ik beloof jullie dat ik na de beurs weer met leuke dingen zal komen.....ik krijg zo'n inspiratie van beurzen. dus dat komt wel goed.
Voor iedereen een fijne week, en voor wie ook naar Mechelen gaat een hele fijne beursdag toegewenst.
Groetjes Sannie   

2 opmerkingen:

ALIX zei

Sjonge wat ben je actief!!!
Ik kijk uit naar je komende kaarten, en succes!
Groetjes, Alix

Anette zei

Hé Sannie, wat was het gezellig om jullie als buren op de beurs te hebben! Je hebt een mooi blog en ik ga je natuurlijk volgen, dan kan ik op mijn gemak eens rondneuzen in de krijtjes wereld!