maandag 24 september 2012

Terug uit Mechelen

Heeejjjjj Allemaal,
wat gaat dit worden????
Ik ben weer terug uit Mechelen. Het was super leuk daar.
Ik heb veel leuke mensen leren kennen, veel leuke standhouders, leuke demonstratrices, en heel veel leuke bezoekers.
Ik heb in totaal 68 workshops gegeven, dus op sommige momenten was het best druk. Ik heb deze keer veel van de beurs kunnen zien in tegenstelling tot de vorige beurzen.

Ik blijf me verbazen over hoe enthousiast mensen zijn over de dingen die ik achter mijn hobbytafeltje ( mijn hobbyruimte is 149cm bij 130cm) verzin. En dat geeft me echt de energie om meer dingen en meer technieken te verzinnen.
Ik maak nu al ruim 17 jaar kaarten en ken bijna elke techniek wel, maar kies er bewust voor om mijn kaarten die ik maak voor de krijtjes te maken voor het grote publiek, zodat iedereen ze kan maken.
Natuurlijk gebruik ik verschillende technieken en werk met verschillende materialen, en probeer te laten zien dat je juist met materiaal wat niet duur is ook hele mooie kaarten kan maken zoals bijvoorbeeld de malletjes van geponste figuurtjes.
Niet omdat ik zelf geen materiaal heb, maar omdat ik andere niet op kosten wil jagen, en wil laten zien dat je met weinig ook iets leuks kan maken.

Ik heb op de beurs twee ponsen gekocht waarvan ik al een pons in mijn bezit had, ik had nl. het hedera blad al, en heb mezelf nu getracteerd op de andere twee blaadjes ponsen.
Ik ben er vanavond mee aan de slag gegaan en ben druk aan het ponsen gegaan.
Ik heb eerst een a4 gekleurd met de krijtjes ( bruin, mosterdgeel, olijfgroen, donkerrood, zwart) en die daarna uitgeponst....wat ik er mee ga maken hou ik nog even geheim, maar mischien kunnen jullie al een gokje wagen.

Ook wil ik jullie vragen om eens bij de Scrapbookzolder te gaan kijken. Dat is een leuke webwinkel vol met mooie producten...maar vooral hun embossingfolders zijn erg leuk en ( ik heb hun stand gezien in mechelen) ook hun meeldraden waar ze veel kleuren van hebben zijn enorm handig om vlinder voelsprieten van te maken ( hoe je dat doet staat in mijn filmpje van de a4 kaart). Je kan hun site vinden als je op deze naam klikt: Scrapbookzolder.


Ik kreeg van een van de bezoekers de vraag welke stempellap ik gebruikt had op een van mijn voorbeelden. Ik had haar beloofd om de lap op mijn blog te laten zien, dus bij deze.

Verder ga ik deze week weer lekker aan de slag. ik heb leuke stempels gekocht waar ik zeer zeker mee aan de slag ga. Bij de Scrapbookzolder een hand vol zakjes met meeldraden, dus ik voel een vlinderkaart aankomen, en natuurlijk ga ik mijn project met de herfstblaadjes maken.
Daarnaast moet ik ook nog een voorbeeld maken voor aanstaande zaterdag. Dan heb ik van de lijst van Ine Swinkels een ontmoetingsdag. en ik heb beloofd om daar een workshop te geven. Dus ook daar moet ik nog even een voorbeeld van in elkaar flansen.
En natuurlijk moet ook ik weer gewoon werken en de kids verzorgen.
Maar eerst ga ik nog een slekker nagenieten van alle mooie dagen die ik gehad heb de afgelopen week.
Want er zaten toch wel veel dagen bij die ik in een gouden lijstje wil plaatsen. En weet je, ik voel me weer een stuk rijker door de mensen die ik heb leren kennen de afgelopen dagen.
En ook met de dames van de krijtjes, we hebben echt een super gezellige week gehad, veel gelachen en af en toe ook een serieus gesprek, maar vooral veel gelachen. ik wil iedereen bedanken voor de mooie momenten, het geeft mij de energie en de spirit om door te gaan en hierdoor voel ik mij een rijk mens.

Leef met de zon op je gezicht, dan kan je zelfs de donkerste dagen aan!!!!!

2 opmerkingen:

De Rommelpot zei

Hallo Sannie.

Je gaat vast een mooie krans maken met die herfstbladeren.
Ik ben benieuwd.

Groetjes Sippie

Enny zei

Hallo Sannie, ja het was leuk, jou weer te ontmoeten !! Ben benieuwd naar die herfstbladeren, ik gok ook op een krans ! :))
Groetjes Enny