vrijdag 22 maart 2013

druk

Hoe hersenloos kun je zijn...... ik had gisteren weer eens een stom moment.
Ik eet tijdens de beursdagen ( op dit moment) dropjes voor mijn keel.
Ik heb die in mijn zakken van mijn schort zitten en zo af en toe neem ik er eentje.........
wat niet handig van mijzelf was dat ik een krijtje in mijn zak had zitten die stuk gevallen was ( mijn schuld, ik liet een doos krijtjes uit mijn handen vallen op de betonnen beurs vloer.)
Maar omdat ik niet wilde dat de bezoekers het kapotte krijtje zagen, heb ik hem snel in mijn schort gedaan......nou je raad het al......... ipv een dropje pakte ik een stuk krijt en stak het in mijn mond.....en ik nog denken...hmmmm das raar zit geen smaak aan dit dropje.....
Getver de getver.....maar ik ben vandaag gewoon weer op de beurs geweest en ben niet onderuit gegaan of wat dan ook...bewijs......de krijtjes zijn niet giftig....kan ook niet want ze zijn van bijenwas gemaakt..... de enige bijwerking is dat ik nu een soort zoemend geluid maak als ik loop...heel raar ;-)
Dus Trees.......ook ik heb mijn blonde momenten ;-)

Na een drukke maar super gezellige dag op de beurs, vandaag weer een kaartje wat ik gestolen heb van pinterest.
Dit is mijn kaartje, natuurlijk weer met de krijtjes:

Ik had het juiste kleur lint niet bij de afdruk, dus deze gekleurd met de stazon...duurde wel langere tijd om te drogen.
En dit is diegene waar ik hem vandaan heb.
en de link: http://rainy.blogs.splitcoaststampers.com/2011/08/03/dtgd-keep-em-coming/

9 opmerkingen:

DeWit1980 zei

Ben blij te horen dat we allemaal onze blonde momenten hebben. Ik heb echt genoten van de workshop. Vooral van de vragen van het publiek. Is dit nou encaustic art? Wat is dat voor vloeistof? Zijn dit nou PanPastels?

Het deed me erg denken aan het boek 'Het is een boek' van Lane Smith. De laatste regel van dat boek is 'Het is een boek! Ezel.' Ik kreeg bij de workshop het idee van 'Het zijn Te Gekke Krijtjes!'

droog droger droogst zei

Haha, ja, blonT, maar IK heb schoudervullingen gedragen(*_-). Leuke kaart weer. Ik heb een hoop geleerd als 'dom blondje'. De workshop techniekenwaaier voor gevorderden was erg leuk. Je zit daar gewoon de krijtjes mee te verkopen. Elke keer vertellen wat je allemaal kunt doen met die krijtjes en gekke vragen beantwoorden. Als ik niks meer met die krijtjes kan doen eet ik ze wel op! Groetjes Trees

Anoniem zei

Beste dames,

Ik moet eerlijk toegeven dat ik een aantal dames die twijfelden naar jullie toe heb gestuurd.

Ik hoopte dat jullie enthousiasme ze zou overtuigen.

Leuk om jullie nu ook te ontmoeten, en ik kijk uit naar jullie nieuwe inzendingen.

Groetjes Inge

DeWit1980 zei

Inge,

Ik hoop dat ons enthousiasme dan wel wat mensen overgehaald heeft. Ik vond het hartstikke leuk om mensen te vertellen hoe geweldig de krijtjes zijn.

Sommige mensen dachten dat sommige delen van de waaier met inkt waren gemaakt.

Maar nee, met Te Gekke Krijtjes natuurlijk!!

Het enige wat ik lastig vond is om alle kaartjes van mijn waaier te bewaken, die werden regelmatig zo ongeveer onder mijn handen vandaan getrokken. Op zich ook wel weer leuk, het betekent in ieder geval dat men wel heel erg geïnteresseerd was.

groetjes,
Erica

Enny zei

Weer een heel mooie kaart Sannie ! En een ideetje : krijtjes met een smaakje produceren !! :))) Groetjes Enny

droog droger droogst zei

Hoi Inge,
Je roept maar hoor, als je ons nodig hebt! We hebben er alle 4 van genoten en het is ook leuk om te vertellen wat je aan het doen bent én dat we al lang verslaafd zijn aan die krijtjes. We kunnen weer vooruit. Ik heb nu alle krijtjes. Yesss!
Groetjes, Trees

Anoniem zei

Beste Erica, Enny en Trees,

Ik moet eerlijk toegeven dat ik, als ik even meekijk ook mijn handen niet kan thuishouden en ze toch even moet beetpakken om te bewonderen. De kaartjes van de waaier dan. Omdat ze zo leuk/mooi geworden zijn!

Ik hoop dat maar veel mensen zo enthousiast worden als jullie.

Ik zal onthouden dat ik jullie mag roepen als ik jullie nodig heb..... je weet maar nooit.

groetjes en veel crea plezier.

Inge
DeWit1980 zei

Is goed hoor Inge! Het aanbod geldt ook zeker vanaf mijn kant.

droog droger droogst zei

Ha ja, dan komen we als nep leerlingen! We weten onderhand al zo veel. En oefenen ga ik natuurlijk ook weer snel. Groetjes, Trees