vrijdag 15 maart 2013

kaartje 12

Heej allemaal,

Vandaag naar de dokter geweest en bloed laten prikken, we ( hij en ik) denken aan kinkhoest. Mijn dochter heeft het ook ( 18 jaar) en de klachten en symptomen die ik heb zijn identiek aan die van haar, dus het zal me verbazen als het wat anders is.
Maar goed, zoals ik altijd zeg...er zijn ergere dingen in de wereld.
Eerst maar het bloedonderzoek afwachten.
In ieder gevel super bedankt voor al de lieve woorden.

Even voor de duidelijkheid, ( ik heb daar nl al meerder vragen over gehad) ik heb mijn woorverificatie aan moeten zetten omdat ik steeds hele rare reacties kreeg die gingen over koffie, viagra en ander soort reclame.
Dit zijn automatisch gegenereerde berichten, die op pagina's gezet worden door een een programma. 
Die kan je alleen tegenhouden door je woordverificatie aan te zetten. 
Heel vervelend voor jullie, want hierdoor wordt reageren wat moeilijker, maar voor mij prettiger omdat ik niet steeds bezig ben om al die berichten te verwijderen, en omdat ik ook vind dat dit soort berichten niet op mijn blog thuis horen.

Goed we gaan naar de kaart voor vandaag. Ik heb hem met dit knipvel gemaakt.
Verder heb ik de achtergrond gesponst met de kleuren groen, geel en oranje.
ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, ook deze kaart is niet in 3d, ik heb de tulpen gewoon naast elkaar neergezet.
Ik heb wel bij de kleinste tulp, het losse tulpblad voor de tulpenbloem geplakt met wtee bladeren, zo lijkt die net weer op een complete bloem.
Ook heb ik een stukje steel gebruikt van de andere tulpen die ik over had.
Lijkt net echt toch?
Veel plezier met het maken/namaken van deze kaart.5 opmerkingen:

droog droger droogst zei

Ik hoop dat jij (en je dochter ook)snel weer beter wordt. Kinkhoest kan wel lang duren.
Je hebt groot gelijk als je die vervelende berichten niet wilt ontvangen hoor! Ik vind je kaart mooi en lekker lente-achtig. Daar wachten we allemaal op.

Groetjes, Trees

Cora zei

Hoi Sannie;
Ik hoop voor jouw dat het geen kinkhoest is; want daar kun je goed ziek van zijn. Spreek uit ervaring, was 32 toen ik het kreeg. En ik ben er ruim 3 maanden zoet mee geweest.
Neem echt je rust, wij vermaken ons wel.
Compliment voor je kaartje, het is een schatje. En leuk om te zien; hoe je met "oude"materialen en de krijtjes hele leuke kaarten kan maken.
Groetjes Cora

Enny zei

Wow Sannie, kinkhoest, da's niet zo best hé ! Ik heb dat als kind gehad.... ik wens je spoedig beterschap !! Mooie kaart hoor !
Groetjes Enny

Tineke zei

Allereerst natuurlijk beterschap! En dan mijn complimenten voor je kaarten: ik moet toch eens vaker bij je komen kijken, je laatste uitdaging vind ik geweldig! Mijn krijtjes blijven weer een beetje liggen, maar ik heb denk ik weer voldoende inspiratie om er mee aan de slag te gaan. Dank je wel!

Sannie zei

Thanks meiden.
knuff sannie