vrijdag 6 september 2013

kaartje 4 van Sannie goes Black

Heeejjj allemaal,

Wat een super leuke reacties allemaal.
Het is elke keer weer een feestje om ze te lezen. dus meiden....dank jullie wel.

Ook wil ik de mensen bedanken die vaak op mijn blog komen, maar niet de kans hebben om te reageren...ik zie dat ik per dag gemiddeld 250 bezoekers heb op mijn blog...... ook jullie super bedankt voor het langskomen en het genieten van mijn ideeen.

Vandaag kaartje 4.

Nu gemaakt met de koperen metalic en de goud kleurige metalic krijt.
Ik heb steeds met de punt van het krijtje cirkels getekend...eerst een circel van goud. Daarna een cirkel met koper eromheen, dan weer goud daaromheen en dan weer koper etc.
Toen vanuit het midden uitgeveegd met een doekje met geurloze terpentine.

Maak het doekje niet te nat en veeg het te veel af aan je onderblad.....dit is zoooo belangrijk dat ik het blijf herhalen.

Met witte colorbox heb ik diverse stempels erop gestempeld en met snijmallen een leuke boom uitgestanst.
Een labeltje met een leuke tekst maakt ook deze kaart helemaal af.
In het echt zie je heel mooi de metalic glans onder de kaart heen liggen.
fijne zaterdag allemaal.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wow hij is super San!

knorrie1971 zei

hee sannie wat is het witte color box gr akke

knorrie1971 zei

ps vergeet ik ik vind hem echt top erg mooi. vooral met die krijtjes super eens ander iedee. heb al je doosjes ga ik zeker proberen lieve gr akke

Anoniem zei

Leuke stempel. Doet me denken aan bridget jones. Daar zegt marc darcy ook dat ze perfect is zoals ze zelf is. Mooie kaart weer.

Iris Tinnenbroek zei

Hoi Sannie,
Ik had al eventjes niet meer op je blog gekeken, omdat ik erg 'verslaafd' ben aan Pinterest. maar wat is dit een mooie kaart geworden. Ik werk ook nog steeds alleen maar met de witte correspondentiekaartjes die jij hebt voorgesteld. maar op zwart papier krijg je super mooie resultaten. Dat ga ik zeker uitproberen. Wat zijn de kleuren uit dat nieuwe doosje trouwens mooi.Vooral het limegroene krijtje is nu één van mijn favoriete kleurtjes. maar ook het 'losse' hocoladebruine krijtje is een mooie aanvulling.