maandag 8 oktober 2012

De laatste ik beloof het......denk ik ;-)

De laatste kaart met een tekstachtergrondje, Ik beloof het.....denk ik.
Sorrie dames maar het is ook zo leuk om te doen hihihihihi.
Vandaag was ik lekker een dagje vrij, heerlijk de tijd genomen en lekker achter mijn hobbytafel gaan zitten.
Ik heb me weer eens iets op de hals gehaald.... Ik had mezelf ingeschreven voor een halloweenuitdaging. Ik dacht, "leuk, dan maak ik een kaart en krijg er ook weer eentje terug"....tja. Ik heb er dus niet bij stil gestaan dat je dat dus voornamenlijk met Stampin Up materiaal moet doen en dat je dus naar elke deelneemster een kaart moest sturen... Dat zou op zich niet zo erg zijn.....maar ik heb niet zoveel van stampin up hihihihihi. ik heb welgeteld 3 ponsen, een stempelwiel met houder, en een 3 tal setjes stampels....en natuurlijk geen halloween erbij...
Dus je kan je voorstellen.....een echte Uitdaging!!!!
Ik ben dus druk in de weer gegaan met mijn ovaal pons die ik heb, en heb hier pompoentjes van gemaakt. met een fineliner gezichtje erop...en tja het was toch niet zoals ik wilde.
Dus dan maar van elk twee op de kaart.....maar nee dat was ook weer niet zo leuk.....wacht als ik nou een mannetje en een vrouwtje maak....ja dat is al leuker. wat wimpers erbij, het mannetje lekker dik en het vrouwtje wat slanker.......wat bloemen in haar pompoenhaar ( ja je leest het goed......hele dunne strookjes papier die ik stuk voor stuk opkrul op een satestokje..en vervolgens achter de pompoen plak) en een blosje op beide wangen.
Kortom....ik zit dus nu 34 pompoenen te maken en te plakken. ( een paar extra mocht het mis gaan) en dan moet ik ze nog op de kaart prutsen.
Zodra ik de kaarten af heb zal ik ze laten zien voordat ze op hun weg gaannaar de ontvangers.....help me er aan te herrinderen dat ik me nooit meer voor zoiets opgeef hihihihihih of minimaal van te voren eerst informeer wat de spelregels zijn lol.
Voor iedereen een fijne avond en tot snel weer.

2 opmerkingen:

droog droger droogst zei

Ik vind het een erg goed idee om zo je tekststickers en stempels te gebruiken. De kaart is erg mooi geworden. Heel veel succes met je pompoenkaartjes!

Groetjes, Trees

Enny zei

Weer heel prachtig gedaan Sannie !! Succes met je Haloween kaarten !! Groetjes Enny