vrijdag 19 oktober 2012

Dino kaart

Heeejj Allemaal,

Tijdschrift
Ik ben helemaal weg van de Papercraft inspirations. dit is een engels blad wat hier in nederland soms ook te verkrijgen is. ( ik koop hem bij de AKO)
Vooral omdat er elke maand een kado'tje bij zit. De ene keer is dat een stempellapje, de andere keer kartonnen figuurtjes, krimpfolie etc. dus altijd leuk. Maar wat ik nog leuker vindt zijn de kaarten in het blad. Vaak hele simpele mooie kaarten. Ook hier is het vaak de kunst van het weglaten.

In het nr 104 stond een super leuke Dino kaart. Ik heb hem nagemaakt en de kraag vervangen voor geld. Deze kaart heb ik van de week aan mijn neefje gegeven en hij was er super blij mee.
Ik vindt hem erg leuk en ga hem zeer zeker nog een keer maken. Het geld hoeft natuurlijk niet in zijn kraag, maar kan ik ook ingepakt als een klein kado in zijn handen doen.

Ik ga nu gauw mijn brood maken en op naar de beurs in Gorinchem.
Voor iedereen die moet werken, werk ze en voor iedereen die lekker vrij is, geniet een beetje tussen de regenbuien door van het weer, want het schijnt heel mooi te worden vandaag.
Tot het volgende mailmoment.


Dinokaart voor Jamy zijn verjaardag


2 opmerkingen:

Enny zei

Hey Sannie, ik heb ook elke maand dat tijdschrift, bij ons (en in Breda) te koop in de International Magazine Store (IMS). Ja, leuke kaartjes, die Dino kan je ook een haartooi van geld geven he ! Nog veel succes op de beurs ! Groetjes Enny

Sannie zei

dank je wel Enny. knuff sannie