dinsdag 23 oktober 2012

WAUW

WAUW.....wat een leuke dagen waren het weer in Gorinchem, en wat heb ik er weer van genoten.
Herfstkaart uit Creatief
met kaarten Herfsteditie

Leuke mensen tegen gekomen, goede gesprekken gehad en vooral weer veel mensen verbaasd laten staan wat je met de krijtjes allemaal kan doen.
Ik had de herfstworkshop bij me en ook al heb ik veel workshops gegeven de afgelopen maanden ( bij elkaar denk ik dat de herfstkaart toch al gauw zo'n 100x keer gemaakt is op de afgelopen beurzen en ook hebben de dames van de krijtjes en ikzelf hem heel, heel veel keren voor gedaan, elke keer krijg je toch een ander effect. En ik blijf het waanzinnig leuk vinden om te zien hoe die elke keer weer uitpakt.


Krans gemaakt met wit papier, wit lint en de Te Gekke Krijtjes

Gisteren ben ik lekker naar IKEA geweest.....ja ook ik kom er buiten mijn werktijden ook hihihihihi en een paar lades gekocht voor mijn kast. ik heb nu lades die helemaal uit de kast komen, zodat ik mijn assortiment stempels goed kan bekijken als ik er een zoek ( ze zitten allemaal in cd doosjes....de clearstamps dan ;-)
Dus gisterenavond druk bezig geweest met mijn zoon om ze in de kast te hangen, en om mijn hobbyhoek te reorganiseren.
Vandaag nog het laatste stukje afmaken en dan kan ik weer aan de slag.

Ook heb ik het projekt met de blaadjes afgemaakt waar ik jullie een tijdje geleden een foto van had laten zien, en idd het is een krans.
Op de beurs in Gorinchem had ik hem bij me en de reacties waren erg enthousiast.
Detailfoto Krans
Het was ook best wel een werk. maar goed dat maakt het wel extra leuk, nu dat die af is.

Op de beurs in Gorichem had ik zomaar ineens een hobby beroemdheid aan mijn workshop tafel....maar daar vertel ik jullie morgen meer over.

Ik wil jullie nog wel even op de candy wijzen die op 1 Nov. eruit gaat. De details staan aan de zijkant van mijn blog, maar eigenlijk is het heel simpel....het enige wat je hoeft te doen is volger te worden van mijn blog, dan maak je al kans op een van de leuke hobbyprijzen.

Zow en nu ga ik even naar IKEA..even wat dingen ruilen. en dan mijn hobbyhoek afmaken en me storten op het afwerken van de laatste halloween kaartjes.
Voor iedereen een fijne dag en veel hobbyplezier gewenst.

7 opmerkingen:

Tinie zei

Prachtig die herfst kaart, ik zie de nerven goed zitten, heb alle krijtjes in mijn bezit, maar moet vooral nog goed oefenen:)!!

Groetjes Tinie

Krista zei

Heel mooi!
En die tip van clearstamps in cd-doosjes vind ik ook super. Weet ik eindelijk wat ik er mee moet zodat ik ze ook ddl kan terugvinden.

droog droger droogst zei

Wat maak jij toch leuke dingen. Ik aap je wel eens na. Die krans met die blaadjes en bloemetjes is weer te gek!
Groetjes, Trees

Joke Brandt zei

Hele leuke creaties... Die krans is die ook gemaakt met de krijtjes?! Heel erg mooi gedaan!

Enny zei

Een prachtige herfstkaart, en die krans is geweldig !! Groetjes Enny

Lenie zei

Ja was erg leuk de workshop en ben nu aan het experimenteren met de krijtjes.
Erg leuk om te doen je kaart en krans al gezien en zijn prachtig.
groeten Lenie

Sannie zei

Heeejjj Meiden, Super bedankt weer voor jullie leuke racties,
Na-apen is helemaal niet erg hoor Trees, ik zie dat als een compliment ;-) en eerlijk is eerlijk....zo heb ik in het verleden ook de meeste technieken geleerd op kaartmaak gebied, dus vooral lekker doorgaan ;-)
Lenie, leuk dat je de workshop zo leuk vond echt super.
Wat betreft die cd doosjes, ik wil van elk doosje een foto maken en die in een map doen ( 4 op een a4tje of zo) en daar een nr bij zetten, dit nr is dan hetzelfde als wat op de zijkant van het cd doosje staat. Zo kan ik sneller een stempel zoeken die ik nodig heb......als je er veel heb dan moet je er toch meer systeem in brengen lol.
Knuff sannie